Érdekes, nekem az 1.09 beta 14a van fent, és ezzel nem megy. Előtte a 09-cel is néha nem jött be azért raktam fel ezt. Lehet h a probléma az én készülékemben van. Fenébe...
Nekem sem megy. Feltettem a legújabbat 1.09 beta18a, table manager meg 1.09.19. Másnak is van ilyen problémája? Esetleg megoldása is?
ez a mod működőképes ami itt található:
Ongame , some not professionally made ported mods - Page 44 - Two Plus Two Poker Forum
Miután elindítod a klienst és bejelentkeztél, felülírod a tableimage.swf fájlt a letöltöttel.
Miután elindítod a klienst és bejelentkeztél, felülírod a tableimage.swf fájlt a letöltöttel.
Nem tapasztaltok ongame-s termekben (főleg bwin) szokatlan allinev grafikonokat (kizárólag) HM-el?
Jelentősebb számú (50.000<) handre értem. Esetleg tudnátok betenni grafikonokat?
Nem tapasztaltok ongame-s termekben (főleg bwin) szokatlan allinev grafikonokat (kizárólag) HM-el?
Jelentősebb számú (50.000<) handre értem. Esetleg tudnátok betenni grafikonokat?
Nem. Mindenhol pont ugyan ilyen az ingadozás.
Írtam róla egy blogbejegyzést (amire sajnos senki nem reagált).
50k hand alatt végig ev felett vagyok HM allinev szerint.
Holdemluck allinev szerint is, de ő minden nyert handben 2-3 centtel többet számol az "actual win vonalához", mint ami a HH-ban szerepel. Side potos partikban pedig csak a főpotot tudja kezelni.
Egyedül PT3 allinev-je mutatott reális grafikont, ott felváltva hol EV felett, hol pedig alatta vagyok.
Írtam róla egy blogbejegyzést (amire sajnos senki nem reagált).
50k hand alatt végig ev felett vagyok HM allinev szerint.
Holdemluck allinev szerint is, de ő minden nyert handben 2-3 centtel többet számol az "actual win vonalához", mint ami a HH-ban szerepel. Side potos partikban pedig csak a főpotot tudja kezelni.
Egyedül PT3 allinev-je mutatott reális grafikont, ott felváltva hol EV felett, hol pedig alatta vagyok.