Az a 2-3 cent állandó eltérés zavart HH és actual között. 5BI-ről van szó, nem is aggódom miatta, csak szakmailag érdekelt. Kösz szépen mindkettőtöknek.
HM-be VISTA-n honnan tudom beimportálni a handeket? / Redkings
HM-be VISTA-n honnan tudom beimportálni a handeket? / Redkings
c:\users\username\appdata\local\p5\redkings
appdata alapól rejtett fájl, tedd láthatóvá!
2 napja rosszabbul fut a kliens, 11 asztalnál már érezhetően le leakad időnként.
Előtte sem száguldott de ennyire nem lassult be.
Tapasztaltatok ilyet vagy nálam változott valami?
Én gyorsabbnak érzem a klienst, eltűntek a holtidők a mutatásoknál pl.
Rogan gondolom inkább a terhelésre gondolt.
Hát nálam a 8. asztal megnyitása után eddig is totál leállt az egész (HUD-dal) (2giga ram, 64bites athlon)
Rogan gondolom inkább a terhelésre gondolt.
Hát nálam a 8. asztal megnyitása után eddig is totál leállt az egész (HUD-dal) (2giga ram, 64bites athlon)
Használj Ramdisk-et az valószínű hogy megoldja a problémádat.
Valahol van itt egy topik neki keress rá, ha még nem használod.
Visszamenőleg átnéztem pár oldalt, de nem látok sehol hasonló problémát, így rákérdezek, ha esetleg mégis lett volna ilyen probléma leírva, akkor bocs:
Szóval másnál is előfordul, hogy minden előzmény nélkül kidobja a kliens? Nálam ez naponta 3-4 alkalommal megtörténik. Nyitva mondjuk 9 asztal, a kliens váratlanul elszáll, majd utána azonnal vissza tudok jelentkezni. De mondom, ez naponta jó 3 alkalommal mindig előfordul. Mivel le lett gyalulva közben a vincseszterem, és újra lett pakolva minden, és előtte meg utána is rendszeresen eljátszotta velem az aktuális Ongame-kliens ezt a mókát, így gyanítom, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Arról nem is beszélve, hogy sok embert látok hasonló módon sit out-ra kerülni fontos szitukban is, hogy aztán 1-2 percen belül megjelenjenek újra, szóval jó eséllyel ezeknél a sit out-osoknál is elszállhat a kliens, és ennyi ideig tart, mire ismét megnyílik az x asztaluk az új bejelentkezés után.