caoladder
Válasz Vika kommentjére
2009. júl. 25. 12:55

Visszamenőleg átnéztem pár oldalt, de nem látok sehol hasonló problémát, így rákérdezek, ha esetleg mégis lett volna ilyen probléma leírva, akkor bocs:

Szóval másnál is előfordul, hogy minden előzmény nélkül kidobja a kliens? Nálam ez naponta 3-4 alkalommal megtörténik. Nyitva mondjuk 9 asztal, a kliens váratlanul elszáll, majd utána azonnal vissza tudok jelentkezni. De mondom, ez naponta jó 3 alkalommal mindig előfordul. Mivel le lett gyalulva közben a vincseszterem, és újra lett pakolva minden, és előtte meg utána is rendszeresen eljátszotta velem az aktuális Ongame-kliens ezt a mókát, így gyanítom, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Arról nem is beszélve, hogy sok embert látok hasonló módon sit out-ra kerülni fontos szitukban is, hogy aztán 1-2 percen belül megjelenjenek újra, szóval jó eséllyel ezeknél a sit out-osoknál is elszállhat a kliens, és ennyi ideig tart, mire ismét megnyílik az x asztaluk az új bejelentkezés után.

Nem nálad van a hiba, velem is többször megesett. Azt vettem észre, hogy 7 asztalnál még nem dobott ki soha, de 8adikat benyomom 3 perc múlva repülök. Az egész kliens egy kalap szar.

victora
Válasz caoladder kommentjére
2009. júl. 25. 13:54

Nekem 8 asztalig soha nem volt gondom, magasabb asztalszám fölött egyszer-egyszer szokott kidobni. A fő gondom az, hogy belépek újra és egy vagy két asztal nem jelenik meg normálisan!!! Az asztal felülete látszódik csak a játék folyamata nem. A gépem új, valszeg nem ezzel lehet a gond.
Írtam a supportnak is ez ügyben de egyelőre semmi válasz.

ThxLittleFish
Válasz victora kommentjére
2009. júl. 25. 14:03

nekem a 17. asztalt már meg sem nyitja ha mondjuk 14 asztalt megnyitok csak úgy otthagyom a gépet akkor egy órán belül eltünik teljesen a kliens...

Vika
Válasz victora kommentjére
2009. júl. 25. 14:10

Köszi mindkettőtöknek a reagálást!

Nálam is előfordul, hogy az egyik asztalt nem jeleníti meg normálisan, ilyenkor nem marad más, mint újra elindítani a klienst, aztán szentségelve a helyükre húzgálni és lekicsinyíteni az összes asztalt.

Amúgy én is azt tapasztaltam, hogy 6-7 asztalig nem dobál ki, utána viszont 9 asztalnál már pár percen belül igen. Viszont az a fura, hogy miután kidobott egyszer, az ismételt belépésem utána órákig nem csinálja meg újra sosem 9 asztalnál.

attiati
Válasz Vika kommentjére
2009. júl. 25. 16:10

gyanítom, hogy nem az én készülékemben van a hiba.

nem hiszem, mert nálam is előfordul ritkábban

sorry az előző oldalt néztem még

caoladder
Válasz attiati kommentjére
2009. júl. 25. 16:54

Nálam az is elő szokott fordulni, hogy nem enged kilépni a kliensből. Hiába az Exit gomb, visszamegy a kliensbe. Na most ennél jobb amikor asztalról nem enged ki:)

attiati
2009. júl. 25. 17:04

Nálam az is elő szokott fordulni, hogy nem enged kilépni a kliensből. Hiába az Exit gomb, visszamegy a kliensbe. Na most ennél jobb amikor asztalról nem enged ki:)

jaja, ez is előfordul, ongame új játékosmegtartó kampánya

Krinyó
2009. júl. 25. 17:15

Igen ezek általános problémák mindenkinek!Remélhetőleg hama hama orvosolják....bár azt nem hinnén,hogy Bypass műtét lenne,bár min azt kellene ezzel a xaros serverrel....azzé egy jó Algot dobhatnának neki.De Nekünk Mindenképp :)
Dehogy Én is mondjak vmit szépet...Már jó párszor 1-1 asztalon szúrópróba xerüen autofold-ol a nemtom mi...?!Ez tennap különösen érdekes volt amikor utg+1 emelek KK 4bb-t,2 call,AKX FD nélküli floppon,C-betre ollét kapok és az autocallom helyett önálló autofold!...De lehet,hogy slowplay AA volt :)

Jimmybooy
Válasz rogan99 kommentjére
2009. júl. 25. 17:30

2 napja rosszabbul fut a kliens, 11 asztalnál már érezhetően le leakad időnként.
Előtte sem száguldott de ennyire nem lassult be.
Tapasztaltatok ilyet vagy nálam változott valami?

Vicces de elég gépfüggő lett szerintem az Ongame !
9 asztalon próbálkoztam de elég sírósra sikeredett.
AMD X2 3600-om van ami azért már nem egy mai darab.
Hazahoztam egy X4 9650 Phenomot amivel megszűntek a laggolások.

caoladder
Válasz Jimmybooy kommentjére
2009. júl. 25. 17:45

Krinyó: ezt az autofoldot én is észrevettem. Mivel nálam is laggol a kliens, így csak arra tudok gondolni, hogy az a kis karika ahol mutatja a gondolkodási időt, az valójában jóval előbbre van mint amit én látok, sőt talán már le is telt, ezért történik foldolás bármi más akció helyett. Persze nem olyan vészes a helyzet, nekem még csak 3szor volt ez. De kitudja. Lehet, hogy beteszik nehezítésképpen, ha már nagyon jól állsz. "Hopsz átlag feletti zsetonod van?Akkor nyomjunk egy KK-t, wopsz autofold, bevetted, hehe..."

Élő ügyfélszolgálat