Hihetetlen mennyire szar ez!Már az se megy el,h a hétvégén alig lehetett sngt játszani,mert,vagy nem lehetett regisztrálni,vagy egy 10 fős versenyre 15en regeltek(és nem indult el):Most a nyertes sng után nem teszi rá a pénzt!Még nyernem kell 20$-t(persze,ha megkapom a mai nyereményt),és BYE!!!
Most újabb crash van, vagy ez még a 8 órás? :)
Nálam a HM 1.09 13-as bétával beolvassa bwin handeket, hud is működik.
De jó két hete nem játszottam, és most már csak a 8 helyett 6 asztalnál is szaggat.
nálatok nem lassult be?
Nálam nem frissül a lobbyban az asztallista.
A legbosszantóbb, hogy tele van bezárt asztalokkal, és órákig vadászok egy élő asztalt. Ha meg találok, akkor annak köze nincs stackméretekben, átlagpotban, P/F számokban a valósághoz.
Beneztem az RK-ba, van ott par dolcsim, s gondoltam megszeditem a micros állományt. Ez sikerült is elég jól, de..
Nincs waiting list... vagy csak en nem talalom WAF????? regebben - pár honappal ezelott - olvastam, vannak gondok vele, de ezt hogy-hogy nem csinaljak meg? A legtrebb teremben is megtalalhato ez az eszkoz.
Őszintén szólva csak röhögök a markomba, hogy mi történik mostanában az OnGame-en, de egy dolgot irigylek innen a iPokerről nézve: a várólisták hiányát. A 2+2-n nagyjából megszületett a konszenzus, hogy a várólista NEM MENŐ.
Ha van, akkor vagy 10-es nagyságrendben vannak előtted, vagy néhány idióta elindít több asztalt is, amik szépen szétesnek a megosztott érdeklődés miatt. Meg még magukkal rántják az asztalt, ami amúgy tele volt. Így aztán még egy 5 órás session fele is azzal telik, hogy figyeled, hogy hova lehet beülni, melyik asztal fogy el, stb. Legalábbis nekem 12-15 asztalon, mikor nincs is több asztal a szinten, ahol játszom.
A magas potátlagú asztalok üldözése is felesleges szerintem, mert ha beállsz ötödiknek egy ilyen listára, akkor mire bekerülsz, már rég nem jó az asztal. Én már direkt a fogyó, kis potátlagú asztalokra ülök, ha nagy ritkán választhatok, mert a halak is azt találják meg.
A halaknak meg pláne jobb várólista nélkül.
így viszont azt lesheted, hogy mikor lesz szabad hely az asztalnal, amit kineztel magadnak.
de mire bejutsz várólistán addigra már nem arra az asztalra jutsz be mint amit kinéztél hanem tele regularokkal lévőre
így viszont azt lesheted, hogy mikor lesz szabad hely az asztalnal, amit kineztel magadnak.
Gondolom, hogy eddig is olyan asztalra ültetek be várólistára, ahol max. 2.ak vagytok rajta.
Ongame-n nem is azért szívás a waiting list hiánya, mert lesni kell az asztalokat, hogy beülhess, hanem mert 1 perc alatt képes kihalni az asztal, ha a távozók helyett nem jön gyorsan valaki.