tentaculata
Válasz rogan99 kommentjére
2009. júl. 25. 21:21

9 asztal nekem is simán megy, 11-nél kezdődnek a gondok.

2-nél is fagy :(

laca8787
Válasz tentaculata kommentjére
2009. júl. 26. 16:23

Aki itt játszik írja már meg legyen szives milyen a játékosállomány nl50 SH asztaloknál. Most lett a bankrollom elegendő nl50-re. Az nl30-as mezőny könnyen lejátszható. Nézegettem az asztal potátlagokat nl50-en elég karcsú nl30-on általában több. Vélemények?

Epiman
Válasz laca8787 kommentjére
2009. júl. 26. 16:34

Sztem ha NL30-at könnyen lejátszhatónak érzed, NL50en sem lehet komoly baj. Talán picit több a reg.

Vika
Válasz Epiman kommentjére
2009. aug. 3. 16:18

Valahogy lehetséges lelőni a chat-et az asztalokról? Vagy nincs rá megoldás? (Az okés, hogy bezárom az ablakokat, de az asztalokon ettől még megjelenik minden duma. Bárhogy nézem, semmi módot nem látok arra a kliensben, hogy le lehessen tiltani a szövegeket.) Elég idegesítő olvasni folyamatosan a sok sületlenséget.

Lorden
Válasz laca8787 kommentjére
2009. aug. 4. 1:58

Aki itt játszik írja már meg legyen szives milyen a játékosállomány nl50 SH asztaloknál. Most lett a bankrollom elegendő nl50-re. Az nl30-as mezőny könnyen lejátszható. Nézegettem az asztal potátlagokat nl50-en elég karcsú nl30-on általában több. Vélemények?

Próbáld ki nyugodtan a magasabb szintet, ugyanúgy megvannak a mindennel nyomuló játékosok, belőlük el lehet lenni, regek viszont érezhetően többen vanank és a teljes mezőny sztem agresszívabb.

nothinner
2009. aug. 4. 13:51

9 asztal nekem is simán megy, 11-nél kezdődnek a gondok.

Van új fejlesztés, hogy animáció kikapcs, eddig nekem is csak 9 ment, tegnap így 12 gond nélkül.

Vika
Válasz nothinner kommentjére
2009. aug. 4. 17:51

Van új fejlesztés, hogy animáció kikapcs, eddig nekem is csak 9 ment, tegnap így 12 gond nélkül.

Ezt nem lehetett régebben is megtenni? Mármint kikapcsolni az animációt. Az az igazság, hogy én tegnap próbáltam meg először (addig eszembe sem jutott), és meglepően begyorsult tőle a kliens, miközben változást körülbelül annyit látok, hogy az óra animáció nélkül szaggatottan fogy el a nick-ek fölött, nem folyamatosan úgymond. Fura egy szoftver ez. A chat-tel még csinálhatnának valamit, mert engem továbbra is bazira zavar, hogy minden szövegelést látok az asztalon. Sokan nem is pókerezni járnak ide szerintem, hanem társasági életet élni. Néhányan komplett kisregényeket írnak percenként. :)

Lev729
Válasz Vika kommentjére
2009. aug. 4. 20:10

A chat-tel még csinálhatnának valamit, mert engem továbbra is bazira zavar, hogy minden szövegelést látok az asztalon. Sokan nem is pókerezni járnak ide szerintem, hanem társasági életet élni. Néhányan komplett kisregényeket írnak percenként. :)

Én odatettem a HUD-ot, ahol a szövegek megjelennek, így nem látom, csak ha akarom :)

rogan99
Válasz Lev729 kommentjére
2009. aug. 6. 18:02

Megint update volt, vagy nálam van a baj? Nem olvas be handet a HM...

nothinner
2009. aug. 7. 12:24

Megint update volt, vagy nálam van a baj? Nem olvas be handet a HM...

Nekem éjjel még jó volt. Egyébként lehet HMben(vagy az kliens cseszi el a HH-t) van szerintem egy bug. Ha egy napon belül 2szer játszol, akkor folytatja a HH-t az előző fájlban, és a HM meg onnan nem akarja kiolvasni. Létre kell hozni egy új fájlt, belecopyzni az aktuális handeket, majd bemásolni a megfelelő könyvtárba. De erről azt hiszem már írtam ebben a topicban, vagy valamelyik hasonlóban...

Élő ügyfélszolgálat