barátom ongamen játszik és van egy olyan problémája hogy több asztalos játék esetén, mikor felugrik egy asztal hogy nagy te jösz, cselekedj... és épp gondolkozik mi legyen, közben eléugrik a következő asztal is, ha épp ott is ő a soros
van erre valami megoldás? thx
újra jó
Jelentem újra működőképes a Fibernet hálózata!
Még szerencse, hogy a bónusz tervezéskor mindig levonok egy hetet, így nem gond kivenni, ha beüt valami hasonló eset.
Mondjuk a Betsson rake race is érint, de talán még be lehet hozni ezt az egy nap kiesést..
pop table on actions-t kell kiszedni
hjah, ezt probaltuk mi is, de ettol csak nem ugrik elo asztal
nalunk a problem ott kezdodik, hogy amelyik asztalon action van az ugorjon fel, ha epp rogton utana masikon is action lenne, akkor az varjon addig mig nem cselekedtem az elozo asztalon es utana lepjen elore
en bosson jatszok, ott igy van, ezert gondoltam, hatha letezik valami megoldas erre itt is
custom skint használok, a mi a tableimages.sfw és a p5-data.xml-t irja felül. Mától nem indulnak el az asztalok ha bármelyiket használni akarom.
Valakinek van hasonló problémája, illetve van valakinek olyan skin ami továbbra is megy?
ongame/redkings
lehet hogy redkings para, tehát hogyha más ongames-nek megy a skin továbbra is az is info lenne.
köszönöm
Már nekem sem megy egyik skin sem :( Délelött meg is fagyott az összes asztal(ekkor még ment a skin), morcos is lettem és inkább mentem ps-re tolni egy session.
Itt nézd meg.
Ongame , some not professionally made ported mods - Page 61 - Gambling and Poker Software Forum
Változott az eredeti skin.Ezért nem jó a régi tablemod.
A TowerGamingen mit tudok kezdeni 8K ponttal?
Itt nézd meg.
Ongame , some not professionally made ported mods - Page 61 - Gambling and Poker Software Forum
Változott az eredeti skin.Ezért nem jó a régi tablemod.
Már nekem sem megy egyik skin sem :( Délelött meg is fagyott az összes asztal(ekkor még ment a skin), morcos is lettem és inkább mentem ps-re tolni egy session.
Elkapott valamit a gépem, hogy már 4 asztalnál is szaggat, vagy csak a szokásos gatykózás?