attiati
Válasz hetya kommentjére
2009. dec. 14. 1:13

barátom ongamen játszik és van egy olyan problémája hogy több asztalos játék esetén, mikor felugrik egy asztal hogy nagy te jösz, cselekedj... és épp gondolkozik mi legyen, közben eléugrik a következő asztal is, ha épp ott is ő a soros

van erre valami megoldás? thx

pop table on actions-t kell kiszedni

horcsogpofi
Válasz attiati kommentjére
2009. dec. 14. 11:09

újra jó

Jelentem újra működőképes a Fibernet hálózata!

Még szerencse, hogy a bónusz tervezéskor mindig levonok egy hetet, így nem gond kivenni, ha beüt valami hasonló eset.

Mondjuk a Betsson rake race is érint, de talán még be lehet hozni ezt az egy nap kiesést..

hetya
2009. dec. 14. 13:03

pop table on actions-t kell kiszedni

hjah, ezt probaltuk mi is, de ettol csak nem ugrik elo asztal

nalunk a problem ott kezdodik, hogy amelyik asztalon action van az ugorjon fel, ha epp rogton utana masikon is action lenne, akkor az varjon addig mig nem cselekedtem az elozo asztalon es utana lepjen elore

en bosson jatszok, ott igy van, ezert gondoltam, hatha letezik valami megoldas erre itt is

attiati
Válasz hetya kommentjére
2009. dec. 14. 13:09

hjah, ezt probaltuk mi is, de ettol csak nem ugrik elo asztal

nalunk a problem ott kezdodik, hogy amelyik asztalon action van az ugorjon fel, ha epp rogton utana masikon is action lenne, akkor az varjon addig mig nem cselekedtem az elozo asztalon es utana lepjen elore

en bosson jatszok, ott igy van, ezert gondoltam, hatha letezik valami megoldas erre itt is

azt hittem az a baj, hogy felugrik
ilyet itt ne keress :D

mrj
2009. dec. 15. 17:44

custom skint használok, a mi a tableimages.sfw és a p5-data.xml-t irja felül. Mától nem indulnak el az asztalok ha bármelyiket használni akarom.

Valakinek van hasonló problémája, illetve van valakinek olyan skin ami továbbra is megy?

ongame/redkings

lehet hogy redkings para, tehát hogyha más ongames-nek megy a skin továbbra is az is info lenne.

köszönöm

zoltanh
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 15. 18:17

Már nekem sem megy egyik skin sem :( Délelött meg is fagyott az összes asztal(ekkor még ment a skin), morcos is lettem és inkább mentem ps-re tolni egy session.

AAndrej9
Válasz zoltanh kommentjére
2009. dec. 15. 19:40

Itt nézd meg.
Ongame , some not professionally made ported mods - Page 61 - Gambling and Poker Software Forum

Változott az eredeti skin.Ezért nem jó a régi tablemod.

Krono
Válasz AAndrej9 kommentjére
2009. dec. 15. 20:34

A TowerGamingen mit tudok kezdeni 8K ponttal?

mrj
Válasz zoltanh kommentjére
2009. dec. 16. 17:57

Itt nézd meg.
Ongame , some not professionally made ported mods - Page 61 - Gambling and Poker Software Forum

Változott az eredeti skin.Ezért nem jó a régi tablemod.

köszönöm

Már nekem sem megy egyik skin sem :( Délelött meg is fagyott az összes asztal(ekkor még ment a skin), morcos is lettem és inkább mentem ps-re tolni egy session.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

a tableimages már megy, p5-data még nincs.

tentaculata
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 19. 21:07

Elkapott valamit a gépem, hogy már 4 asztalnál is szaggat, vagy csak a szokásos gatykózás?

Élő ügyfélszolgálat