Én pl blafasz voltam és energiatakarékoson hagytam a notit azért szaggatott. Most megy 10 asztal "kényelmesen".
lehet, hogy csak szombat esti csúcsidő van
tegnap is 8-9 körül jobban szaggatott, mint éjfél után
nemtom, de már idegesítő
ok, köszi
Thanks.
Akkor az $1000 napi 6 óra játékkal, 10 nap alatt kész. Korrekt!
És reggel/napközben is van ennyi FR asztal?
Hello!
Nálam is ugyanez a helyzet...
4 asztalnálk laggol az egész kliens. Kb. 1 hete jelentkezik a probléma...
Kiakasztó...
Igen nagyon dühítő ez az egész szoftver mizéria.
Mióta áttértek erre az új szoftverre, még egyszer nem volt jó a kliens.
:(
Veletlenul se fizess be ongamre... szanaszet fagy minden, tobb alkalommal tett sitoutra az atmenteti fogyas miatt (tobb vakveszteseget okozva), arrol nem is beszelve hogy nem birtam nutflushel betelni mert kifagyott a program (persze idiota fiosh ellen aki 100% callolt volna)
miutan az egyik asztal bezart a penzemet 24 ora alatt kaptam vissza.
+ ha tourt jatszol siman elofordulhat hogy atultetes helyett egyszeruen kitesz es nem tudsz visszaulni.
10+ asztalon nem hiszem hogy lehetseges itt jatszani, nekem 4en alig megy a lagok miatt
pedig core2 duo ,3gb ramom van
Ha ez nem lenne a bonusz nagyon gyorsan jonne...
Nl50en sh-n 4 asztalon kb 5$ rb jon vissza
semmi nem fut a hatterben ami ezt indokolna nem toltok fol, ezeken mar vegig mentem
2+2n is panaszkodnak a lagolásra, fagyásra, de érdekes módon valaki értetlenül áll a dolog előtt, mert neki nem fagy
Én pl blafasz voltam és energiatakarékoson hagytam a notit azért szaggatott. Most megy 10 asztal "kényelmesen".
2+2n is panaszkodnak a lagolásra, fagyásra, de érdekes módon valaki értetlenül áll a dolog előtt, mert neki nem fagy