JasonCorp
Válasz zoltanh kommentjére
2009. dec. 20. 12:10

Már bocs, de ez több mint egy éve feltett kérdés volt. Szerintem azóta Tibibacsi már elég sokmindent megjárt :)

LOL nem tudom hogy miert es hogyan eskudni mertem volna hogy az utolso oldalrol idztem :P

horcsogpofi
Válasz JasonCorp kommentjére
2009. dec. 20. 12:11

Ez marha jó!

Nekem kb egy hete kezdődött, előtte semmi gond nem volt..
Nagyon idegtépő így játszani..

zoltanh
Válasz horcsogpofi kommentjére
2009. dec. 20. 12:17

Én ma is játszottam a megszokott 6 asztalomon és semmi gondot nem tapasztaltam. (AMD Phenom ll x3 2,6Ghz proci, 2GB ram)

attiati
2009. dec. 20. 12:19

Én ma is játszottam a megszokott 6 asztalomon és semmi gondot nem tapasztaltam. (AMD Phenom ll x3 2,6Ghz proci, 2GB ram)

erős a géped, használsz trackert+hudot?

ha igen, akkor pl a 9.asztalt meg tudod nyitni hud mellett?

JasonCorp
Válasz attiati kommentjére
2009. dec. 20. 12:45

core2 duom van 2,5ghz 3gb ram , minden jol fut kiveve az ongamet(hollywood poker) a holdem manager is tokeletesen fut.

Egyebkentmeg fusson mar rendesen egy rosszab gepen is egy ekkora program

zoltanh
2009. dec. 20. 12:51

Persze, hogy megy mellette a hud. Estefelé lehet, hogy kipróbálom, de most lépnem kell.

attiati
2009. dec. 20. 14:02

Persze, hogy megy mellette a hud. Estefelé lehet, hogy kipróbálom, de most lépnem kell.

köszi előre is!

mrj
2009. dec. 20. 15:03

nálam is para van az utolsó frissítés óta. Cseréltem is gépet, de az sem oldotta meg. Valszeg a PT miatt van a gond, mert ha azt kikapcsolom akkor minden ok.
Előtte tudtam 6 asztalon játszani, most meg 4 asztalon is van időnként 2-3 másodperces lag klikkeléskor, gyakorlatilag használhatatlan.

A gépem bivaly lett, a PT műveletek 1/2-1/4 ideig tartanak mint előtte, de az ongame az pontosan ugyanúgy fut mint előtte, petig az erőforrásmanagerben az látszik hogy alig van terhelés.

Phenom II X4 3Ghz. 4Giga ram, és SSD vinyóról fut az oprendszer és a PT is.

update: hud beállításoknál van egy checkbox imporve HUD performance, azzal mintha nagyon picit jobb lenne.

horcsogpofi
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 20. 19:23

Igen én is észrevettem, ha lekapcsolm a PT akkor valamivel jobb a helyzet.
De szeritnem ennek sok köze nincs egymáshoz, cask annyi, hogy a PT is használ memóriát...

mrj
Válasz horcsogpofi kommentjére
2009. dec. 20. 19:27

Igen én is észrevettem, ha lekapcsolm a PT akkor valamivel jobb a helyzet.
De szeritnem ennek sok köze nincs egymáshoz, cask annyi, hogy a PT is használ memóriát...

nálam ha nincs PT akkor hasít az ongame. Ami viszont furcsa, hogy ha megy az import, de kikapcsolom a hudot, az sem oldja meg a lagparát. Tehát valszeg nem teljesítmény probléma van, gyakorlatilag kreténül van megírva az ongame SW, mert everesten a régi gépemmel (aminek fele ekkora sem volt a teljesítménye) 12 asztal futott lagmentesen, úgy hogy a teljes screenen legalább +40-60 stat volt mint most az ongamen.

Élő ügyfélszolgálat