skrill vip, mindegy
Elkezdtek ma jönni versenyhirdetések a cg asztalokon, valaki ki tudta kapcsolni vagy ki lehet?
Elkezdtek ma jönni versenyhirdetések a cg asztalokon, valaki ki tudta kapcsolni vagy ki lehet?
6. Regisztrációkor másik email-címet, telefonszámot kell megadnod, mint a másik acc-odnál tetted.
Meg nyitott kerdes, hogy ezzel mi lesz a jövőben, kell-e suolni a supportnak, hogy mi legyen ezzel stb
nekem minden adat megegyezik a ps.eu-val, és elfogadták, egyedül a nickem más.
tegnap küldtem be a dokumentumokat, ma jött a mail:
Documents Accepted - Account Verified
7. Elvileg lehet két különböző skrill számlával depozni, ha mindkettő a te neveden van. (marmint a ket kulonbozo terembe, nyilvan nem csak az es-re. Akkor lehet erdekes, ha eu-n dollar, es-en pedig eur skrillt hasznalnal)
nem tudom hogy érted a dolgot, de csak egy számlád lehet, ha bezárod, akkor nyithatsz más pénznemben.
Te ugyanarról a skrillről fizettél be mint az EU-sra?
srácok tudom fish kérdés, de hol lehet kikapcsolni, h az sng nyerések után ne kapjak emailt, néztem de nem találtam sehol?
srácok tudom fish kérdés, de hol lehet kikapcsolni, h az sng nyerések után ne kapjak emailt, néztem de nem találtam sehol?
Hol állíthatom be, hogy mutassa a lapom erősségét?
Elküldtem minden dokumentumot, visszaírták, hogy oké nyerjél sokat, de nem enged befizetni.
Azt írja elértem a havi limitemet.(Skrillel fizetnék be)
Ez a Stars.eu miatt lehet?Volt ilyen gondja valakinek?
Én igen.Mert ez lehet probléma?