Csak én érzem ugy hogy brutálisan kemény a mezőny és rengeteg a francia és spanyol reg?Nem ezt vártam :(
Csak én érzem ugy hogy brutálisan kemény a mezőny és rengeteg a francia és spanyol reg?Nem ezt vártam :(
Osztom a véleményed...sztem sem nevezhető könnyűnek a mezőny egyeltalán!Ehhez képest a 888 sng mezőnye halastó a sok angollal.Én sem igazán ezt vártam.
segédszoftverek
Pókertermek korlátozzák a segédszoftverek használatát ?
pokerstars.es
Nem találok linket ahonnan letudnám tölteni a pokerstars.es - t
tudna vki segíteni???
előre is köszi !
Zenmate-t használj mert amúgy autOmatice az eu-s linkre visz.
We would like to notify you that from March 30, 2019, in accordance with applicable regulation, we are making some changes to our end user licence agreement, including:
Registration: The process for activation of a User's registration will vary depending on the type of identification documentation provided by Users in the online registration form;
Updates to the types of individuals who are prohibited from using our services; and
Withdrawal Policy: The type of identification documentation provided by Users (new and existing) and whether such identification has been verified may affect User's deposit and/or withdrawal activity.
Ezt valaki tudja esetleg pontosan mit jelent?
homályos kép
Sziasztok. Létezik softwere ami 64 bites? A W10-en bánatosan homályos a kép. Vagy van valami 5let hogy tudom élesiteni? Köszi.
Te vagy a HDMike, ezt neked kéne tudni.
Sziasztok. Létezik softwere ami 64 bites? A W10-en bánatosan homályos a kép. Vagy van valami 5let hogy tudom élesiteni? Köszi.