Póker Fórum Archívum > Online póker termek > pokerstars.es kisokos

WINAMAXDONK
Válasz peraspera kommentjére
2018. febr. 4. 19:07

Csak én érzem ugy hogy brutálisan kemény a mezőny és rengeteg a francia és spanyol reg?Nem ezt vártam :(

As Roma
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. febr. 4. 21:25

Csak én érzem ugy hogy brutálisan kemény a mezőny és rengeteg a francia és spanyol reg?Nem ezt vártam :(

Osztom a véleményed...sztem sem nevezhető könnyűnek a mezőny egyeltalán!Ehhez képest a 888 sng mezőnye halastó a sok angollal.Én sem igazán ezt vártam.

WINAMAXDONK
Válasz As Roma kommentjére
2018. febr. 4. 21:53

Osztom a véleményed...sztem sem nevezhető könnyűnek a mezőny egyeltalán!Ehhez képest a 888 sng mezőnye halastó a sok angollal.Én sem igazán ezt vártam.

Utaljunk ki minden pénzt a picsába tesó? Vagy mi legyen?

alex888
Válasz zo12345li kommentjére
2018. máj. 5. 22:33

segédszoftverek

Pókertermek korlátozzák a segédszoftverek használatát ?

totya89
2018. jún. 10. 17:12

pokerstars.es

Nem találok linket ahonnan letudnám tölteni a pokerstars.es - t
tudna vki segíteni???
előre is köszi !

ivanesz
2018. jún. 10. 19:42

Zenmate-t használj mert amúgy autOmatice az eu-s linkre visz.

Buytherest
2019. márc. 28. 19:51

We would like to notify you that from March 30, 2019, in accordance with applicable regulation, we are making some changes to our end user licence agreement, including:

Registration: The process for activation of a User's registration will vary depending on the type of identification documentation provided by Users in the online registration form;
Updates to the types of individuals who are prohibited from using our services; and
Withdrawal Policy: The type of identification documentation provided by Users (new and existing) and whether such identification has been verified may affect User's deposit and/or withdrawal activity.

Ezt valaki tudja esetleg pontosan mit jelent?

HDMike
Válasz zo12345li kommentjére
2019. nov. 24. 20:14

homályos kép

Sziasztok. Létezik softwere ami 64 bites? A W10-en bánatosan homályos a kép. Vagy van valami 5let hogy tudom élesiteni? Köszi.

feri78
2019. nov. 24. 23:36

Te vagy a HDMike, ezt neked kéne tudni.

Shokyu
Válasz HDMike kommentjére
2019. nov. 25. 19:04

Sziasztok. Létezik softwere ami 64 bites? A W10-en bánatosan homályos a kép. Vagy van valami 5let hogy tudom élesiteni? Köszi.

PS.exe kompatibilitásainál lehet magas DPI-al kapcsolatos dolgokat állítani, ott lesz valahol a megoldás.
https://i.imgur.com/LSPXjVZ.png

Élő ügyfélszolgálat