Easy :) bb/100
Itt már ládák sincsenek?Mintha régebben lettek volna?!
elozo oldal legfelso bejegyzes. google es 2020 de meg mindig tul nagy erofeszites?
run it twice
Itt sohasem volt run it twice? (Esetleg vmi software update hiba miatt nincs az opciókban nálam?)
Re-Entry Error
Sziasztok,
Ma a ps.es SECOOP Main Event 250€-os versenyén nem sikerült re-entry-t vásárolni, annak ellenére, hogy bankroll volt hozzá a teremben. Nem tudom, hogy hol kellene beállitani, ha ez beállitás kérdése a ps.es kliensben. Vagy esetleg külön kell vmt intézni a supporttal? Nagyon bosszantó, hogy az ember folytatná a versenyt, de nem engedi a rendszer. Miközben ott a pénz, és más versenyre meg enged nevezni :(
Járt már igy valaki? Tud vki megoldást? Előre is köszi
Nincsenek ládák, oké, értem --> De a first deposit bónusz él?
Szoftver: pt4-be nem fognak belekötni? Vagy ha de akkor mit hogy?
Foglalkozás: van pár szakmám, de nem dolgozok, ha ilyet kérdeznek, mit válaszoljak?
Dokumentumok: gondolom kérnek személyit meg közüzemi számlát/bankszámla kivonatot. Na a közüzemi számlák nem az én nevemen vannak, bankszámlakivonatot meg papíron nem kapok, viszont pdf-ben le tudom tölteni, elfogadják pdf-ben?
Bármi egyéb infót is szívesen fogadok, hogy mire számítsak :)
Sziasztok,
Ma a ps.es SECOOP Main Event 250€-os versenyén nem sikerült re-entry-t vásárolni, annak ellenére, hogy bankroll volt hozzá a teremben. Nem tudom, hogy hol kellene beállitani, ha ez beállitás kérdése a ps.es kliensben. Vagy esetleg külön kell vmt intézni a supporttal? Nagyon bosszantó, hogy az ember folytatná a versenyt, de nem engedi a rendszer. Miközben ott a pénz, és más versenyre meg enged nevezni :(
Járt már igy valaki? Tud vki megoldást? Előre is köszi
Nincsenek ládák, oké, értem --> De a first deposit bónusz él?
Szoftver: pt4-be nem fognak belekötni? Vagy ha de akkor mit hogy?
Foglalkozás: van pár szakmám, de nem dolgozok, ha ilyet kérdeznek, mit válaszoljak?
Dokumentumok: gondolom kérnek személyit meg közüzemi számlát/bankszámla kivonatot. Na a közüzemi számlák nem az én nevemen vannak, bankszámlakivonatot meg papíron nem kapok, viszont pdf-ben le tudom tölteni, elfogadják pdf-ben?
Bármi egyéb infót is szívesen fogadok, hogy mire számítsak :)
250€ ME Re-entry prrobléma
Sikerült a ps.es-el levelezés utján megtudni, hogy a ps.es-re reggelve spanyol licenszel játszunk innen Magyarországról. És ennek a licensznek a szabálya, ami tiltja, hogy 250€-többet költs egy versenyre összesen. Ezen szabály alól nincs kivétel, vagy beállitási lehetőség a kliensben.
És kiderült, hogy a re-entry emberek a lobbyban francia, vagy portugál emberek, akikre ez a korlátozás nem vonatkozik :(
Ez a verfication meddig szokott tartani? 3 napja várom, hogy elfogadják a személyimet, meg a számlát, kicsit fura egy ps kaliberű teremtől (ennyire nincs emberük rá?). Az automatizált megoldás még hd képpel se működik, beleköt, hogy homályos.