Póker Fórum Archívum > Online póker termek > pokerstars.es kisokos

kacsa1st
Válasz zo6Hwf kommentjére
2019. dec. 22. 10:45

Easy :) bb/100

Gondlom a náluk produkált eredményeket látják ;) Azt mégsem feltételezhetik a saját játékosukról hogy rakeback pro :)

ivanesz
Válasz peraspera kommentjére
2020. jan. 3. 23:42

Itt már ládák sincsenek?Mintha régebben lettek volna?!

peraspera
2020. jan. 4. 1:14

elozo oldal legfelso bejegyzes. google es 2020 de meg mindig tul nagy erofeszites?

Aenima
2020. aug. 1. 21:04

run it twice

Itt sohasem volt run it twice? (Esetleg vmi software update hiba miatt nincs az opciókban nálam?)

gzp74
Válasz Aenima kommentjére
2020. nov. 9. 1:02

Re-Entry Error

Sziasztok,

Ma a ps.es SECOOP Main Event 250€-os versenyén nem sikerült re-entry-t vásárolni, annak ellenére, hogy bankroll volt hozzá a teremben. Nem tudom, hogy hol kellene beállitani, ha ez beállitás kérdése a ps.es kliensben. Vagy esetleg külön kell vmt intézni a supporttal? Nagyon bosszantó, hogy az ember folytatná a versenyt, de nem engedi a rendszer. Miközben ott a pénz, és más versenyre meg enged nevezni :(
Járt már igy valaki? Tud vki megoldást? Előre is köszi

SötétEgér
2020. nov. 10. 14:40

Nincsenek ládák, oké, értem --> De a first deposit bónusz él?
Szoftver: pt4-be nem fognak belekötni? Vagy ha de akkor mit hogy?
Foglalkozás: van pár szakmám, de nem dolgozok, ha ilyet kérdeznek, mit válaszoljak?
Dokumentumok: gondolom kérnek személyit meg közüzemi számlát/bankszámla kivonatot. Na a közüzemi számlák nem az én nevemen vannak, bankszámlakivonatot meg papíron nem kapok, viszont pdf-ben le tudom tölteni, elfogadják pdf-ben?
Bármi egyéb infót is szívesen fogadok, hogy mire számítsak :)

peraspera
Válasz gzp74 kommentjére
2020. nov. 10. 16:34

Sziasztok,

Ma a ps.es SECOOP Main Event 250€-os versenyén nem sikerült re-entry-t vásárolni, annak ellenére, hogy bankroll volt hozzá a teremben. Nem tudom, hogy hol kellene beállitani, ha ez beállitás kérdése a ps.es kliensben. Vagy esetleg külön kell vmt intézni a supporttal? Nagyon bosszantó, hogy az ember folytatná a versenyt, de nem engedi a rendszer. Miközben ott a pénz, és más versenyre meg enged nevezni :(
Járt már igy valaki? Tud vki megoldást? Előre is köszi

Gondolom responsible gaming resznel kell keresgelni settingsben.
S dollarban van megadva, szóval lehet a ps.eu-n allitottal vmit anno

aggressivepostflopcbet
Válasz SötétEgér kommentjére
2020. nov. 10. 17:45

Nincsenek ládák, oké, értem --> De a first deposit bónusz él?
Szoftver: pt4-be nem fognak belekötni? Vagy ha de akkor mit hogy?
Foglalkozás: van pár szakmám, de nem dolgozok, ha ilyet kérdeznek, mit válaszoljak?
Dokumentumok: gondolom kérnek személyit meg közüzemi számlát/bankszámla kivonatot. Na a közüzemi számlák nem az én nevemen vannak, bankszámlakivonatot meg papíron nem kapok, viszont pdf-ben le tudom tölteni, elfogadják pdf-ben?
Bármi egyéb infót is szívesen fogadok, hogy mire számítsak :)

vodafonos online számlát elfogadták, nem kérdeztek szakmát :)
de nincs semmilyen bónusz

gzp74
2020. nov. 11. 0:38

250€ ME Re-entry prrobléma

Sikerült a ps.es-el levelezés utján megtudni, hogy a ps.es-re reggelve spanyol licenszel játszunk innen Magyarországról. És ennek a licensznek a szabálya, ami tiltja, hogy 250€-többet költs egy versenyre összesen. Ezen szabály alól nincs kivétel, vagy beállitási lehetőség a kliensben.

És kiderült, hogy a re-entry emberek a lobbyban francia, vagy portugál emberek, akikre ez a korlátozás nem vonatkozik :(

SötétEgér
2020. nov. 19. 15:38

Ez a verfication meddig szokott tartani? 3 napja várom, hogy elfogadják a személyimet, meg a számlát, kicsit fura egy ps kaliberű teremtől (ennyire nincs emberük rá?). Az automatizált megoldás még hd képpel se működik, beleköt, hogy homályos.

Élő ügyfélszolgálat