Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Minusz
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. jan. 8. 16:08

Az Én "készülékemben" van a hiba...?

Sziasztok!

Egy év "ültetés" után kb. 3 hónapja kezdtem újra a PS-en, előtte ilyen 20 és 30 ezer közti helyezéssel "bírtam".
Ezt csak azért írom le, hogy a "szintemet" behatároljátok, még rengeteg tanulni valóm lenne és van is.
A bankroll miatt általában kisebb MTT-ék, Satellitek és 180 fős $2,50-es Turbo SNG amiket most játszok.

Érdeklődés szinten kérdezném, hogy mi lehet az oka annak...,

- bankroll management ? (200BB tartom)
- kevés játékszám ? (most 200-300 lehet, havi 500-1000 köztit tervezek elsőre)
- nem megfelelő pénzmozgás ? (sokat veszek le v. rakok fel esetleg másoknak utalgatok)
- vagy esetleg valami amit a software-ről vagy másról tudni kell de mi az...?
(itt lennék kíváncsi a véleményeitekre ill. tapasztalataitokra)

...,hogy igaz jelenleg stagnál (1,5-2 hónapnál "reload" volt) a rollom de rengeteg 80/20-at, 60/40-et és jobb mutatásokat -

Pl: pre AJ vs. A8 sora lesz, pre AK vs. AQ flop Q, turn K, river Q és még sorolhatnám, ezeknél a potoknál 50-50%-ban vok Én a nagyobb ill. kisebb stack

- vesztek folyamatosan, fordított arányban és a versenyek döntő szakaszaiban, pillanataiban.

Elég frusztráló ezekből "tömegével" kapni esténként úgy, hogy 80%-ban jók a mutatásaim (amikor rosszabbak akkor csak egyszer-egyszer nyerek) ezért is gondoltam megkérdezlek Titeket (mit veszíthetek?) mi lehet a "hiba oka" vagy esetleg volt e már valaki hasonló helyzetben (gondolom nagyon sokan) és mi lehet a megoldás, hogy "meglóduljon a szekér".

Előre is köszönettel és GL Mindenkinek az asztaloknál.

Ui: ...és ugyebár ami nem öl meg az megerősít... ;)

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 8. 16:49

Ez lol

Ha i0ylet kérdezel közöd nincs a pokerhez,

A downról annyit bélabácsinak egyik évben egy 7000MTT-s BE szériája volt ami a te 200/ hó menyiséggedel 3 év alatt ki is pörög, MTT-re meg kevás a 200BI (több ezer fös holdemekre gondolok)

Lordtebeli
2014. jan. 8. 16:55

Pont vmi ilyesmit akartam irni hogy ez milyen kerdes? Vazze se terben se idoben! Nem is ertem ! Wcf +1 megeloztel

Koszka9999
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 8. 17:19

Nem mindig leànyàlom ez a póker, toljad tovàbb és felejtsd el ezeket a negatív gondolatokat.

lecso10
Válasz Minusz kommentjére
2014. jan. 8. 17:53

Sziasztok!

Egy év "ültetés" után kb. 3 hónapja kezdtem újra a PS-en, előtte ilyen 20 és 30 ezer közti helyezéssel "bírtam".
Ezt csak azért írom le, hogy a "szintemet" behatároljátok, még rengeteg tanulni valóm lenne és van is.
A bankroll miatt általában kisebb MTT-ék, Satellitek és 180 fős $2,50-es Turbo SNG amiket most játszok.

Ui: ...és ugyebár ami nem öl meg az megerősít... ;)

Több mint kétezer 0.55$-4,5$ versenyemről van megjelölve 226db leosztásom amik fej vagy írás szituk. 99 vs AK és társaik. Most olyan 55-45%-ban bukom ezeket, de hosszabb távon biztosan ki fog egyenlítődni. Amikor bukjuk ezeket egy verseny fontosabb szakaszában, akkor érzékenyebben érint, jobban beég az agyunkba, így úgy tűnhet, mint ha ebből lenne több.

Minusz
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jan. 8. 20:33

Köszönet

Köszönöm Mindenkinek a "commenteket" vmint, hogy megtiszteltetek a véleményeitekkel...
Tudjátok ez a fórum pont ezért van kitalálva, itt nem szégyen kérdezni és tanulni a jobbtól, okosabbtól mint ahogy az életben sem az, még egyszer TY és GL ALL.

balu999
2014. jan. 9. 17:04

CSak engem nem enged belépni a stars? Csatlakozási bizbaszt ír ki, de a nettel semmi gond.

tyzo
Válasz balu999 kommentjére
2014. jan. 9. 17:09

CSak engem nem enged belépni a stars? Csatlakozási bizbaszt ír ki, de a nettel semmi gond.

engem sem enged!!

bebe
2014. jan. 9. 17:10

honlap sincs ,csak nem ....

tyzo
Válasz bebe kommentjére
2014. jan. 9. 17:25

mi a baj a honlappal? nekem az megy

Élő ügyfélszolgálat