Az Én "készülékemben" van a hiba...?
Sziasztok!
Egy év "ültetés" után kb. 3 hónapja kezdtem újra a PS-en, előtte ilyen 20 és 30 ezer közti helyezéssel "bírtam".
Ezt csak azért írom le, hogy a "szintemet" behatároljátok, még rengeteg tanulni valóm lenne és van is.
A bankroll miatt általában kisebb MTT-ék, Satellitek és 180 fős $2,50-es Turbo SNG amiket most játszok.
Érdeklődés szinten kérdezném, hogy mi lehet az oka annak...,
- bankroll management ? (200BB tartom)
- kevés játékszám ? (most 200-300 lehet, havi 500-1000 köztit tervezek elsőre)
- nem megfelelő pénzmozgás ? (sokat veszek le v. rakok fel esetleg másoknak utalgatok)
- vagy esetleg valami amit a software-ről vagy másról tudni kell de mi az...?
(itt lennék kíváncsi a véleményeitekre ill. tapasztalataitokra)
...,hogy igaz jelenleg stagnál (1,5-2 hónapnál "reload" volt) a rollom de rengeteg 80/20-at, 60/40-et és jobb mutatásokat -
Pl: pre AJ vs. A8 sora lesz, pre AK vs. AQ flop Q, turn K, river Q és még sorolhatnám, ezeknél a potoknál 50-50%-ban vok Én a nagyobb ill. kisebb stack
- vesztek folyamatosan, fordított arányban és a versenyek döntő szakaszaiban, pillanataiban.
Elég frusztráló ezekből "tömegével" kapni esténként úgy, hogy 80%-ban jók a mutatásaim (amikor rosszabbak akkor csak egyszer-egyszer nyerek) ezért is gondoltam megkérdezlek Titeket (mit veszíthetek?) mi lehet a "hiba oka" vagy esetleg volt e már valaki hasonló helyzetben (gondolom nagyon sokan) és mi lehet a megoldás, hogy "meglóduljon a szekér".
Előre is köszönettel és GL Mindenkinek az asztaloknál.
Ui: ...és ugyebár ami nem öl meg az megerősít... ;)
Ez lol
Ha i0ylet kérdezel közöd nincs a pokerhez,
A downról annyit bélabácsinak egyik évben egy 7000MTT-s BE szériája volt ami a te 200/ hó menyiséggedel 3 év alatt ki is pörög, MTT-re meg kevás a 200BI (több ezer fös holdemekre gondolok)
Pont vmi ilyesmit akartam irni hogy ez milyen kerdes? Vazze se terben se idoben! Nem is ertem ! Wcf +1 megeloztel
Nem mindig leànyàlom ez a póker, toljad tovàbb és felejtsd el ezeket a negatív gondolatokat.
Sziasztok!
Egy év "ültetés" után kb. 3 hónapja kezdtem újra a PS-en, előtte ilyen 20 és 30 ezer közti helyezéssel "bírtam".
Ezt csak azért írom le, hogy a "szintemet" behatároljátok, még rengeteg tanulni valóm lenne és van is.
A bankroll miatt általában kisebb MTT-ék, Satellitek és 180 fős $2,50-es Turbo SNG amiket most játszok.
Ui: ...és ugyebár ami nem öl meg az megerősít... ;)
Köszönet
Köszönöm Mindenkinek a "commenteket" vmint, hogy megtiszteltetek a véleményeitekkel...
Tudjátok ez a fórum pont ezért van kitalálva, itt nem szégyen kérdezni és tanulni a jobbtól, okosabbtól mint ahogy az életben sem az, még egyszer TY és GL ALL.
CSak engem nem enged belépni a stars? Csatlakozási bizbaszt ír ki, de a nettel semmi gond.
CSak engem nem enged belépni a stars? Csatlakozási bizbaszt ír ki, de a nettel semmi gond.
honlap sincs ,csak nem ....
mi a baj a honlappal? nekem az megy