nagyon jól adja a daily challenge kicsapósokon, már 4x voltam itm, szumma $2.4 :cool:
igen nagyon nagy plusz ev! kb. én is igy állok! :)
Nekem a Stars support pénteken válaszolt a hétfő reggeli kérdésemre!
igen ezzel több embernek baja van! sztem türelem csoprttársamnak 1 hete húzzák
Nem egyszerű a pénzemhez hozzájutni.
Kedves Katona!
Köszönjük válaszát.
Fényképes igazolványának másolatát megkaptuk.
Azonban továbbra is szükségünk van legutóbbi közüzemi számlájának másolatára (ez lehet vonalas telefon- vagy internet szolgáltató számlája is), amelyen látható neve és lakcíme, valamint a számla kiállításának dátuma. Amennyiben nincsen a nevén közüzemi számla, örömmel elfogadjuk egy bankszámlakivonatának másolatát is, amely nem régebbi három hónapnál.
Játékosszámlájáról addig nem távolíthatjuk el a korlátozást, amíg az adatérvényesítési folyamat le nem zárul.
Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk ismét bizalommal.
Üdvözlettel:
Orlando V.
Számlabiztonsági Osztály
SOHA nem kérjük öntől, hogy e-mailben, telefonon, cseten vagy bármilyen más módon elárulja a belépéshez szükséges adatait vagy jelszavát. Azt javasoljuk, hogy belépési adatait semmilyen körülmények között sem adja ki senkinek sem.
Fokozza a számlája biztonságát az SMS érvényesítés segítségével, amely egy ingyenes szolgáltatás. SMS üzenetet kap, ha a PokerStars rendszere szokatlan tevékenységet észlel a számlájával kapcsolatban. Ennek aktiválásához válassza a "Számla"->" SMS biztonsági lehetőségek" menüpontokat a PokerStars lobbiból.
Elküldtem nekik egy közüzemi számlát, csak egyik sincs az én nevemen. Édesapám meg László, nem pedig Zsolt. Ha ő is Zsolt lenne már hozzáférhetnék a pénzemhez :D Na már most bankszámlakivonatom nincs, mert minek. Neten elrendezek mindent amire szükségem van. Hétfőn irány a bank egy kib*szott számlakivonatért. Lakcímigazoló kártyát el sem küldtem nekik, mert nem egyezik a PS-en megadott címmel.
Felesleges időpazarlás, idegeskedés, a pénz meg kéne. KÖSZÖNÖM PS! Hülye világban élünk...
Ha neten elrendezel mindent amire szükséged van, akkor kell lennie netbankodnak a számládhoz, amin keresztül 1 perc alatt letöltheted bármelyik havi kivonatot és mehet is a PSnek. Ha nem így van akkor ez a posztod hatalmas öngól :D Egyébként rengeteg szolgáltató már nem is küld havi kivonatot semmiről, ha csak direktbe ki nem kéred valamelyik havit levélben (az én bankom pl.ilyen)
Felesleges időpazarlás, idegeskedés, a pénz meg kéne. KÖSZÖNÖM PS! Hülye világban élünk...
Ha neten elrendezel mindent amire szükséged van, akkor kell lennie netbankodnak a számládhoz, amin keresztül 1 perc alatt letöltheted bármelyik havi kivonatot és mehet is a PSnek. Ha nem így van akkor ez a posztod hatalmas öngól :D Egyébként rengeteg szolgáltató már nem is küld havi kivonatot semmiről, ha csak direktbe ki nem kéred valamelyik havit levélben (az én bankom pl.ilyen)
Pont most találtam meg neten a számlakivonatot. Elküldöm nekik, küldök még nekik 2010est is, h amúgy egyezik. Hátha kikacagnak. Továbbra is viccnek tartom, pedig nem is nevetek rajta.
Es a penzkuldeseket is korlazoztak nalad? Vagy csak a kifizetest! Ezert szoktam minden teremnel joval kifizetes elott verifikalni a szamlam mert psnel en is szoktam! Mondjuk nalam nem mentek el bszlakivonatig!