Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Arkhon
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. szept. 2. 21:29

Az miért van - mostanában egyre többször -, hogy kifogástalanul működik a netem, de a PS folyamatosan szarakodik? Egyre többször diszkonnektál, lassú, laggol, pedig most nem is játszom.

Lehet, hogy az esténként megrendezett allin shootout-ok miatt lassul be. Elég nagy kapacitást igényel egy 50.000 fős heads up verseny. Én pl mindig csak az első kört tudom végignézni, utána még a PS is befagy. Ez este 20:05-kor szokott lenni. Ha nem este fordul elő, akkor nem tudom.

Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. szept. 8. 8:43

Kaptam tőlük egy levelet!

[TABLE]
[TR]
[TD="width: 590, align: left"]Sajnálattal tájékoztatunk, hogy az általad jelenleg használt PokerStars Mobile alkalmazás iOS változatának működése műszaki okokból szeptember 8-én leáll.

Ez azt jelenti, hogy nem fogsz tudni pókerezni, és nem férsz hozzá a pénzedhez sem az alkalmazásban, de a pénzed biztonságban lesz, és bármikor hozzáférhetsz az asztali PokerStars kliensben.

A pénzedhez továbbra is hozzáférhetsz és nyugodtan játszhatsz, ha letöltöd a Mobile alkalmazást Android eszközre. Emellett használhatod a Full Tilt Poker iOS alkalmazást is, ha mindenképpen Apple eszközön szeretnél pókerezni.

Figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását, és igyekszünk a lehető leghamarabb helyreállítani a szolgáltatást az iOS felhasználók számára. Addig is elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 590"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 590"][TABLE]
[TR]
[TD="width: 490"]Üdvözlettel:
PokerStars[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ouchi
Válasz Netrol kommentjére
2014. szept. 8. 14:19

Hali!

Másnál sem működik a HM2 HUD-ja ZOOM asztalokon?
Az előző (2.0.0.8205 számú) frissítésnél elvileg javították a hibát, gyakorlatilag azonban nem szuperál :S

Ezt írják a honlapjukon:
Featured Updates:
HM-8448 PokerStars Zoom - Resolved issue where HUD didnt work for some users

Ivanovics82
2014. szept. 8. 15:19

Üdv. Tudja valaki, hogy starson első befizetesnek számít - e ha nem befizetek hanem xy kuld át nekem pénzt a még szűz számlára?

dfecco23
2014. szept. 8. 15:27

Szia!

Nem, az nem számít befizetésnek.

Ivanovics82
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. szept. 8. 15:39

Értem. Köszi. Es ha küldenek pénzt es nyerek es visszakuldom azt kiveheti az aki eredetileg nekem küldött?

titcar
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 9. 5:26

nekem este óta nem megy, UPC net, másnál is van gikszer?

BrenDoN
Válasz titcar kommentjére
2014. szept. 9. 5:33

nekem este óta nem megy, UPC net, másnál is van gikszer?

T-home, stabil.

bakyka
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. szept. 9. 7:48

Most reggel próbálkozom, de nem tudok belépni. UPC.

jacsapoker
2014. szept. 9. 7:54

Nálam jó. B-telnet.

Élő ügyfélszolgálat