Az miért van - mostanában egyre többször -, hogy kifogástalanul működik a netem, de a PS folyamatosan szarakodik? Egyre többször diszkonnektál, lassú, laggol, pedig most nem is játszom.
Kaptam tőlük egy levelet!
[TABLE]
[TR]
[TD="width: 590, align: left"]Sajnálattal tájékoztatunk, hogy az általad jelenleg használt PokerStars Mobile alkalmazás iOS változatának működése műszaki okokból szeptember 8-én leáll.
Ez azt jelenti, hogy nem fogsz tudni pókerezni, és nem férsz hozzá a pénzedhez sem az alkalmazásban, de a pénzed biztonságban lesz, és bármikor hozzáférhetsz az asztali PokerStars kliensben.
A pénzedhez továbbra is hozzáférhetsz és nyugodtan játszhatsz, ha letöltöd a Mobile alkalmazást Android eszközre. Emellett használhatod a Full Tilt Poker iOS alkalmazást is, ha mindenképpen Apple eszközön szeretnél pókerezni.
Figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását, és igyekszünk a lehető leghamarabb helyreállítani a szolgáltatást az iOS felhasználók számára. Addig is elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 590"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 590"][TABLE]
[TR]
[TD="width: 490"]Üdvözlettel:
PokerStars[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hali!
Másnál sem működik a HM2 HUD-ja ZOOM asztalokon?
Az előző (2.0.0.8205 számú) frissítésnél elvileg javították a hibát, gyakorlatilag azonban nem szuperál :S
Ezt írják a honlapjukon:
Featured Updates:
HM-8448 PokerStars Zoom - Resolved issue where HUD didnt work for some users
Üdv. Tudja valaki, hogy starson első befizetesnek számít - e ha nem befizetek hanem xy kuld át nekem pénzt a még szűz számlára?
Szia!
Nem, az nem számít befizetésnek.
Értem. Köszi. Es ha küldenek pénzt es nyerek es visszakuldom azt kiveheti az aki eredetileg nekem küldött?
nekem este óta nem megy, UPC net, másnál is van gikszer?
nekem este óta nem megy, UPC net, másnál is van gikszer?
Most reggel próbálkozom, de nem tudok belépni. UPC.
Nálam jó. B-telnet.