Nálam Invitel van, tegnap óta nem tudok belépni. De! A nagy gépen, ami kábelről kapja a cuccot és Norton van rajta, nem megy (unable to connect to the server vagy ilyesmi), a laptopomon, ahol ugyanaz Invitel internet van szétszórva wifivel és Avast van, megy.
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy jött valami frissités a Nortonhoz, ami közbeugat? Mert vasárnap még ment a Pokerstars.
Szerintetek?
Nyomtam egy sima reinstallt és nem updateltem, amikor telepítés után felajánlotta. Most megy UPC-vel is.
Frissítsétek a klienst, anélkül nem fog menni.
Kezd elegem lenni a PS kötelező frissítéseiből.
Grindel valaki??? Ha igen minden ok??? Nálam szakad :( tegnap már megvolt az update
semmi baj a szoftverrel nálam minden renben
+1 itt sincs semmi baja, Inviteles vagyok és pöcre indul.
Sziasztok!
Ismerős valakinek az a probléma, hogy csak este 10 után lehet a PS-be belépni? Napközben: "Kapcsolódási hiba: a szerverhez való kapcsolódás sikertelen."
Sziasztok!
Ismerős valakinek az a probléma, hogy csak este 10 után lehet a PS-be belépni? Napközben: "Kapcsolódási hiba: a szerverhez való kapcsolódás sikertelen."
a kapcsolattal minden rendben...
Pokerstars
Ma reggel ezt az emailt kaptam a Stars ügyfélszolgálatától :a tegnapi naptól fogva nem elérhető a PokerStars oldala Magyarországon.
Közelről követjük az események alakulását Magyarországon. A PokerStars az online póker szabályozásának híve. Támogatjuk a megfontolt szabályozás bevezetését Magyarországon, ahogy a világ más országaiban is. Minden új szabályozásnak meg fogunk felelni, ám mivel ezeket pontosan még nem ismerjük, egyelőre nem tudunk további részleteket elárulni.
Bárhogyan is alakul a jövőben ez a helyzet, biztosíthatjuk, hogy pénze biztonságban van nálunk és az bármikor hozzáférhető lesz az ön számára, amennyiben azt szeretné kifizetni.
Egyelőre ennél részletesebb válasszal nem tudunk szolgálni, mivel egyelőre még a Magyar Parlament kezeiben van az ügy, s meg kell várnunk, hogy pontosan milyen változások várhatók, s akkor bővebb információval tudunk majd szolgálni.
Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel:
Márk
PokerStars Ügyfélszolgálat
Erről tud valaki valamit ??