Napidollár
Válasz Thomasson kommentjére
2014. szept. 14. 10:35

Emailt nem kaptam, de továbbra is csak este 10 után tudok a PS-be belépni. Van köze a szabályozáshoz?

kritttt1888
Válasz Napidollár kommentjére
2014. szept. 14. 11:10

Emailt nem kaptam, de továbbra is csak este 10 után tudok a PS-be belépni. Van köze a szabályozáshoz?

99,9% hogy semmi köze a szabályozáshoz akkor nem lennél egyedül a problémával.

balu999
Válasz Napidollár kommentjére
2014. szept. 14. 11:11

Biztos hogy nincs, mivel most hagytam abba a sessiont.

jacsapoker
2014. szept. 14. 11:15

Nálam is megy, de minek:)

kertitorp
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 15. 9:15

Évek óta nem játszottam PS-en, akkor is csak 4-5 freerollt, amire nyertem jegyeket, a Security-től ezt az e mailt kaptam:

Hello kertitorp18,
Your PokerStars account - kertitorp18 - was accessed from a new device on 2014/09/12.
If you are aware of the new device usage you don't need to do anything more. If you did not access your account from a new device or you have any questions, please reply to this email.
Regards,
PokerStars Security

Pár napja kíváncsiságból beléptem a számlámra, igaz hogy másik gépem van, amióta a számlát létrehoztam, ezt jelezték volna?

Tir-X
2014. szept. 15. 9:36

Igen, csak azt jeleztek, hogy egy masik geprol leptel be, mint anno, es ha Te voltal, akkor nincs para, nem kell csinalnod semmit.

Fluxxxi
2014. szept. 15. 10:15

Milyen winratet lehet hozni PS zoomon NL2- NL5 és NL10 limiteken 4 asztalon? Tudom, -9900bb/100-tól egészen ~30bb/100ig bármit, de reális az NL2 - 20bb/100, NL5 15bb/100 és NL10 10bb/100 ha 4 asztalon játszok egy időben? (természetesen egyszerre csak 1 limiten)

Soma85
2014. szept. 15. 10:34

Sziasztok! HM-et hasznalok es zoom asztalakon nem mukodik a HUD, minden mason tokeletes. Tobb HM frissites note-jaban lattam erre vonatkozo javitasokat, de a frissitesek utan sem lett jo. 5letek?

ouchi
Válasz Soma85 kommentjére
2014. szept. 15. 10:51

Sziasztok! HM-et hasznalok es zoom asztalakon nem mukodik a HUD, minden mason tokeletes. Tobb HM frissites note-jaban lattam erre vonatkozo javitasokat, de a frissitesek utan sem lett jo. 5letek?

Hali Soma85!

Én is ugyanezzel a problémával küzdök már jópár napja :S

Írtam HM2 topicba is, de nem kaptam érdemi segítséget: "Segítsetek légyszi, mert már szétdurran az agyam!!! :S
Kb.múlt héten elindítottam PS Zoom asztalait egy HM2 frissítés után és nm tette ki a statokat. Ezután pár napra kiadtak egy újabb HM2 frissítést - amiben írták,h. pár felhasználónál gondok lehettek a Zoom asztaloknál -, ezt szintén telepítettem, de továbbra sem működött a HUD. Többi asztalokon (MTT, sima 6-max CG) jó volt minden. Nem feltétlen ezért, de totál uninstalláltam és újratelepítettem (új adatbázissal ofc) a HM2-őt és még ezután sem működik, ami már kezd kiborító lenni Rendszergazdaként futtatom a HM2-őt, szóval ez sem lehet baj. Table finderrel is próbálkoztam, látja a zoom asztalt, amin épp játszom, de statokat nem jeleníti meg, csupán az asztal tetején a HUD fő/beállítás panelét jeleníti meg egy sávban (ahol a pot méreteket látom). Továbbá, ha replayeren nézem vissza a zoom handeket, ott megjeleníti a HUD-ot, minden statisztikával.
Egyszerűen nem értem mi lehet a probléma. Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is."

naggeri
2014. szept. 15. 11:55

nem akarlak elkeseríteni, de ha HM guruk nem tudják mi lehet a probléma, mi nem fogjuk tudni..
HM honlapján, a hivatalos topikjukba irtatok már? Jegyet nyitottatok a dologra? Anélkül nem fog menni

Élő ügyfélszolgálat