Emailt nem kaptam, de továbbra is csak este 10 után tudok a PS-be belépni. Van köze a szabályozáshoz?
Emailt nem kaptam, de továbbra is csak este 10 után tudok a PS-be belépni. Van köze a szabályozáshoz?
Nálam is megy, de minek:)
Évek óta nem játszottam PS-en, akkor is csak 4-5 freerollt, amire nyertem jegyeket, a Security-től ezt az e mailt kaptam:
Hello kertitorp18,
Your PokerStars account - kertitorp18 - was accessed from a new device on 2014/09/12.
If you are aware of the new device usage you don't need to do anything more. If you did not access your account from a new device or you have any questions, please reply to this email.
Regards,
PokerStars Security
Pár napja kíváncsiságból beléptem a számlámra, igaz hogy másik gépem van, amióta a számlát létrehoztam, ezt jelezték volna?
Igen, csak azt jeleztek, hogy egy masik geprol leptel be, mint anno, es ha Te voltal, akkor nincs para, nem kell csinalnod semmit.
Milyen winratet lehet hozni PS zoomon NL2- NL5 és NL10 limiteken 4 asztalon? Tudom, -9900bb/100-tól egészen ~30bb/100ig bármit, de reális az NL2 - 20bb/100, NL5 15bb/100 és NL10 10bb/100 ha 4 asztalon játszok egy időben? (természetesen egyszerre csak 1 limiten)
Sziasztok! HM-et hasznalok es zoom asztalakon nem mukodik a HUD, minden mason tokeletes. Tobb HM frissites note-jaban lattam erre vonatkozo javitasokat, de a frissitesek utan sem lett jo. 5letek?
Sziasztok! HM-et hasznalok es zoom asztalakon nem mukodik a HUD, minden mason tokeletes. Tobb HM frissites note-jaban lattam erre vonatkozo javitasokat, de a frissitesek utan sem lett jo. 5letek?
nem akarlak elkeseríteni, de ha HM guruk nem tudják mi lehet a probléma, mi nem fogjuk tudni..
HM honlapján, a hivatalos topikjukba irtatok már? Jegyet nyitottatok a dologra? Anélkül nem fog menni