VTomi24
Válasz Jymaster111 kommentjére
2015. dec. 23. 15:12

A tegnapi str8 flush akcióban pedig egy 5K-t megtartott a PS magának :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=R-ZECbXi4iI

Ennek mennyi volt a valószínűsége?:rolleyes:

krumplifej6
Válasz Jymaster111 kommentjére
2015. dec. 23. 21:25

@ Torzon : Másik oldalon, volt egy valószínüség számítás. 268 db kell egy győzelemhez. Tehát jól futottál meg kell mondani. :)

A tegnapi str8 flush akcióban pedig egy 5K-t megtartott a PS magának :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=R-ZECbXi4iI

Azért ez elég bicskanyitogató dolog és még van pofájuk reklámozni is. Ráadásul ez már nem az első, párszor nyert milestone leosztást is. Sosem vádoltam a termeket csalásért, nem is gondolom, hogy csalnának, pedig már vagy 8 éve játszom, de ezekkel a giveaway cuccokkal buherálnak, az szent.

mikki86
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 23. 22:21

Miért, ki ez a csaj?

chivasr911
2015. dec. 23. 22:26
Masters800
Válasz mikki86 kommentjére
2015. dec. 23. 22:33

Miért, ki ez a csaj?

Az a csaj akit a PS a természetben szopat:))

krumplifej6
Válasz mikki86 kommentjére
2015. dec. 23. 23:25

Miért, ki ez a csaj?

Fogalmam sincs kinek a kije, opr szerint még én is többet nyertem versenyeken az évben, pedig én csak hetente 1 napot játszom csak turnikat, akkor is 3-4et + vip freerollok. Tavaly/tavalyelőtt sokat játszott NL25-ön, gyakran játszottam ellene, nem volt jó zsugás, de a blogja szerint NL100-on tolja már és vastagon nyerő. #Lédimacesz

koviii
Válasz krumplifej6 kommentjére
2015. dec. 23. 23:51

Azért ez elég bicskanyitogató dolog és még van pofájuk reklámozni is. Ráadásul ez már nem az első, párszor nyert milestone leosztást is. Sosem vádoltam a termeket csalásért, nem is gondolom, hogy csalnának, pedig már vagy 8 éve játszom, de ezekkel a giveaway cuccokkal buherálnak, az szent.

Véletlen pont egy patent team pro lány nyeri, akit rengeteg nyálcsorgató grinder meg hobbista követ.

sztalin
2015. dec. 24. 14:52

Mai promó hogy működik? Egyszercsak jön a Jézuska? Vagy nap közben is jön? Eddig színét se láttam sajna, és hamarosan beszüntetem a pókert.

Marcow
2015. dec. 24. 14:55

Tudja valaki hogy lehet az androidos pokerstars.eu-s progit leszedni? Utoljára VPN-nel sikerült. Most meg csak a .fr-t hozza be vpn-nel.

RegGeri
Válasz torzon kommentjére
2015. dec. 24. 15:50

Azt hittem könnyebb dolgom lesz,de hihetetlen rosszul futottam,elméletben ugye 360 játékból kéne megnyerni 2-t ,nekem 530 játék kellett hozzá, volt 11x 3. helyem ,9x 2.helyem. Délután 2kor kezdtem,éjfél után lett meg(1$ hyperek).

Ez sokkal-sokkal több, mint amit én elképzeltem! Ennek a játékmennyiségnek töredékére tippelve sem vállaltam be a kihívást.

Élő ügyfélszolgálat