lumpi
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 20. 23:45

Megoldódott, köszönöm RegGeri!

krumplifej6
2015. dec. 22. 20:00

Hogy bepörgött a nép strflush napra. Minden reg NL2/NL5 vette be, hogy olcsón kijátszhassak a tutit, én is ezt csinálnám, ha beengedne játszani NL2-re, de közli, hogy megtelt. Amúgy meg mindenki egymás outjat fogja, kíváncsi vagyok, mennyit kaszál ma a stars..

RegGeri
Válasz krumplifej6 kommentjére
2015. dec. 23. 10:04

Hogy bepörgött a nép strflush napra. Minden reg NL2/NL5 vette be, hogy olcsón kijátszhassak a tutit, én is ezt csinálnám, ha beengedne játszani NL2-re, de közli, hogy megtelt. Amúgy meg mindenki egymás outjat fogja, kíváncsi vagyok, mennyit kaszál ma a stars..

Skipeltem a strtflush kihívást, matematikailag nem volt túl sok realitása. Persze a lottó ötösnek sincs túl sok, mégis sokan veszik. Valaki úgy fogalmazott, hogy ezek a Stars-os adventi "ajándékok", olyan nesze semmi fogd meg jól dolgok.
Eddig én sem vagyok más véleményen. A 10 darab Spin ticket nem volt rossz. Pénzt nem hozott, de legalább rájöttem, hogy nem akarok annyira Spint játszani. Az All-In Shootout-okról eddig üres zsebbel távoztam.

torzon
Válasz RegGeri kommentjére
2015. dec. 23. 11:31

Volt 1-2 jó kihívás azért pl. a nyerj 2x 180emberest.Az 500$-t hozott.

A durva az,hogy a PS változtat a VIP rendszeren,mert a regek túl sok asztalon nyomják.Aztán betesznek egy csomó olyan promót,amin ha nyerni akarsz akkor nyomni kell orrba szájba...

RegGeri
Válasz torzon kommentjére
2015. dec. 23. 11:43

Volt 1-2 jó kihívás azért pl. a nyerj 2x 180emberest.Az 500$-t hozott.

Gratulálok, szép summa! Hány darab 180 fős versenyt kellett hozzá letolni? Mivel én CG-es vagyok, semmi realitását nem láttam ennek. Egyet se tudtam volna nyerni, nem hogy kettőt.

Jymaster111
2015. dec. 23. 11:48

Az szép lové Torzon Gratulálok.

krumplifej6
2015. dec. 23. 12:32

Skipeltem a strtflush kihívást, matematikailag nem volt túl sok realitása. Persze a lottó ötösnek sincs túl sok, mégis sokan veszik. Valaki úgy fogalmazott, hogy ezek a Stars-os adventi "ajándékok", olyan nesze semmi fogd meg jól dolgok.
Eddig én sem vagyok más véleményen. A 10 darab Spin ticket nem volt rossz. Pénzt nem hozott, de legalább rájöttem, hogy nem akarok annyira Spint játszani. Az All-In Shootout-okról eddig üres zsebbel távoztam.

Nekem 3k hand után (3 óra játék, 4 asztalon, NL2) bejött egy royal, kaptam kemény 20 dolcsit. Nem érte meg, de legalább megpróbáltam behúzni az 5kt :cool:

torzon
2015. dec. 23. 14:02

Gratulálok, szép summa! Hány darab 180 fős versenyt kellett hozzá letolni? Mivel én CG-es vagyok, semmi realitását nem láttam ennek. Egyet se tudtam volna nyerni, nem hogy kettőt.

Köszi,mikor megláttam,hogy 5% esély van az 5k-ra és 60% esély hogy minimum 100at nyerek úgy döntöttem csinálom amíg meg nem lesz.Azt hittem könnyebb dolgom lesz,de hihetetlen rosszul futottam,elméletben ugye 360 játékból kéne megnyerni 2-t ,nekem 530 játék kellett hozzá, volt 11x 3. helyem ,9x 2.helyem. Délután 2kor kezdtem,éjfél után lett meg(1$ hyperek).

Jymaster111
2015. dec. 23. 14:52

@ Torzon : Másik oldalon, volt egy valószínüség számítás. 268 db kell egy győzelemhez. Tehát jól futottál meg kell mondani. :)

A tegnapi str8 flush akcióban pedig egy 5K-t megtartott a PS magának :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=R-ZECbXi4iI

torzon
Válasz Jymaster111 kommentjére
2015. dec. 23. 15:08

@ Torzon : Másik oldalon, volt egy valószínüség számítás. 268 db kell egy győzelemhez. Tehát jól futottál meg kell mondani. :)

A tegnapi str8 flush akcióban pedig egy 5K-t megtartott a PS magának :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=R-ZECbXi4iI

Nem volt jó az a számítás,vagy 2győzelemre lehetett számolva.
Ha egy átlag playa vagy akkor 1/180 esélyed van,tehát minden 180dikat nyered hosszútávon.Most ránéztem a sajátomra all time 14412 db 180mant toltam le,120at sikerült megnyernem,tehát 120,1 játékonként 1et.

Élő ügyfélszolgálat