Megoldódott, köszönöm RegGeri!
Hogy bepörgött a nép strflush napra. Minden reg NL2/NL5 vette be, hogy olcsón kijátszhassak a tutit, én is ezt csinálnám, ha beengedne játszani NL2-re, de közli, hogy megtelt. Amúgy meg mindenki egymás outjat fogja, kíváncsi vagyok, mennyit kaszál ma a stars..
Hogy bepörgött a nép strflush napra. Minden reg NL2/NL5 vette be, hogy olcsón kijátszhassak a tutit, én is ezt csinálnám, ha beengedne játszani NL2-re, de közli, hogy megtelt. Amúgy meg mindenki egymás outjat fogja, kíváncsi vagyok, mennyit kaszál ma a stars..
Volt 1-2 jó kihívás azért pl. a nyerj 2x 180emberest.Az 500$-t hozott.
A durva az,hogy a PS változtat a VIP rendszeren,mert a regek túl sok asztalon nyomják.Aztán betesznek egy csomó olyan promót,amin ha nyerni akarsz akkor nyomni kell orrba szájba...
Volt 1-2 jó kihívás azért pl. a nyerj 2x 180emberest.Az 500$-t hozott.
Az szép lové Torzon Gratulálok.
Skipeltem a strtflush kihívást, matematikailag nem volt túl sok realitása. Persze a lottó ötösnek sincs túl sok, mégis sokan veszik. Valaki úgy fogalmazott, hogy ezek a Stars-os adventi "ajándékok", olyan nesze semmi fogd meg jól dolgok.
Eddig én sem vagyok más véleményen. A 10 darab Spin ticket nem volt rossz. Pénzt nem hozott, de legalább rájöttem, hogy nem akarok annyira Spint játszani. Az All-In Shootout-okról eddig üres zsebbel távoztam.
Gratulálok, szép summa! Hány darab 180 fős versenyt kellett hozzá letolni? Mivel én CG-es vagyok, semmi realitását nem láttam ennek. Egyet se tudtam volna nyerni, nem hogy kettőt.
@ Torzon : Másik oldalon, volt egy valószínüség számítás. 268 db kell egy győzelemhez. Tehát jól futottál meg kell mondani. :)
A tegnapi str8 flush akcióban pedig egy 5K-t megtartott a PS magának :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=R-ZECbXi4iI
@ Torzon : Másik oldalon, volt egy valószínüség számítás. 268 db kell egy győzelemhez. Tehát jól futottál meg kell mondani. :)
A tegnapi str8 flush akcióban pedig egy 5K-t megtartott a PS magának :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=R-ZECbXi4iI