Marcow-hoz hasonló kerdes. App Store-ban ipad-on csak a pokerstars.net-et látom. Ha ramegyek a pokerstars weboldalára es onnan irányít at az app Store-ba akkor meg semmit nem hoz be ergo nem tudom letölteni. Ötletek?
Azért ezen a kaszinón meg szerintem a sportfogadás részlegen még van mit csinszolni. A live kaszinó 2 hete nem jön be . a nyerőgépekhez meg nem tudok beülni mert szintén csak a fele működik. Másnak műxik minden ?
a sportfogadás meg átláthatatlan. valahogy unibeten egyszerűbb fogadni mint itt .
Nem jött a Jézuska, pedig csomót játszottam :(
állitsd át az app store-t deuthlandra vagy englandra
sziasztok, arra van lehetőség, hogy euróban fizessek be az eurós skrillemről az .eu stars-ra ezzel elkerülendő a skrill fee-t? Illetve, ha lehet, egyáltalán jobban megéri-e a stars-szal dollárra váltani?
köszi
sziasztok, arra van lehetőség, hogy euróban fizessek be az eurós skrillemről az .eu stars-ra ezzel elkerülendő a skrill fee-t? Illetve, ha lehet, egyáltalán jobban megéri-e a stars-szal dollárra váltani?
köszi
Sziasztok!
PS-t honnan lehet letölteni?
Sziasztok!
Ismét előjött egy problémám, remélem tud segíteni valaki.
A helyzet a következő. A pokerstars HH mentését próbáltam összeszinkronizálni a HM2 importtal sikertelenül. Amikor a Starson a HH mentésének helyét szeretném megadni, mindig azt írja ki, hogy "This folder is read -only and cannot be selected to store files. Total commanderben megpróbáltam módosítani a file attributumát, de mindig visszaállította magát a file read-only-ra.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszi a válaszokat előre is!
Sziasztok!
Ismét előjött egy problémám, remélem tud segíteni valaki.
A helyzet a következő. A pokerstars HH mentését próbáltam összeszinkronizálni a HM2 importtal sikertelenül. Amikor a Starson a HH mentésének helyét szeretném megadni, mindig azt írja ki, hogy "This folder is read -only and cannot be selected to store files. Total commanderben megpróbáltam módosítani a file attributumát, de mindig visszaállította magát a file read-only-ra.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszi a válaszokat előre is!