regie
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 24. 15:53

Marcow-hoz hasonló kerdes. App Store-ban ipad-on csak a pokerstars.net-et látom. Ha ramegyek a pokerstars weboldalára es onnan irányít at az app Store-ba akkor meg semmit nem hoz be ergo nem tudom letölteni. Ötletek?

fukika
2015. dec. 24. 16:21

Azért ezen a kaszinón meg szerintem a sportfogadás részlegen még van mit csinszolni. A live kaszinó 2 hete nem jön be . a nyerőgépekhez meg nem tudok beülni mert szintén csak a fele működik. Másnak műxik minden ?

a sportfogadás meg átláthatatlan. valahogy unibeten egyszerűbb fogadni mint itt .

sztalin
2015. dec. 25. 8:26

Nem jött a Jézuska, pedig csomót játszottam :(

jascsak
Válasz regie kommentjére
2015. dec. 25. 9:22

állitsd át az app store-t deuthlandra vagy englandra

xfactor675
2015. dec. 25. 16:21

sziasztok, arra van lehetőség, hogy euróban fizessek be az eurós skrillemről az .eu stars-ra ezzel elkerülendő a skrill fee-t? Illetve, ha lehet, egyáltalán jobban megéri-e a stars-szal dollárra váltani?

köszi

BrenDoN
Válasz xfactor675 kommentjére
2015. dec. 25. 16:41

sziasztok, arra van lehetőség, hogy euróban fizessek be az eurós skrillemről az .eu stars-ra ezzel elkerülendő a skrill fee-t? Illetve, ha lehet, egyáltalán jobban megéri-e a stars-szal dollárra váltani?

köszi

Tudsz nyitni PS-en belül egy EUR-os accot és oda depózni. Jobban megéri utána áttenni USD-os accra, mert ha jól tudom Skrill mellett még a PS is lehúz.

ouchi
2015. dec. 25. 18:11

Sziasztok!

PS-t honnan lehet letölteni?

sztalin
Válasz ouchi kommentjére
2015. dec. 26. 8:05
CsMarc
Válasz sztalin kommentjére
2015. dec. 26. 14:27

Sziasztok!

Ismét előjött egy problémám, remélem tud segíteni valaki.

A helyzet a következő. A pokerstars HH mentését próbáltam összeszinkronizálni a HM2 importtal sikertelenül. Amikor a Starson a HH mentésének helyét szeretném megadni, mindig azt írja ki, hogy "This folder is read -only and cannot be selected to store files. Total commanderben megpróbáltam módosítani a file attributumát, de mindig visszaállította magát a file read-only-ra.

Ilyenkor mi a teendő?

Köszi a válaszokat előre is!

lumpi
Válasz CsMarc kommentjére
2015. dec. 26. 19:52

Sziasztok!

Ismét előjött egy problémám, remélem tud segíteni valaki.

A helyzet a következő. A pokerstars HH mentését próbáltam összeszinkronizálni a HM2 importtal sikertelenül. Amikor a Starson a HH mentésének helyét szeretném megadni, mindig azt írja ki, hogy "This folder is read -only and cannot be selected to store files. Total commanderben megpróbáltam módosítani a file attributumát, de mindig visszaállította magát a file read-only-ra.

Ilyenkor mi a teendő?

Köszi a válaszokat előre is!

Szia!

Kliensen belül be van állítva hogy mentse a HH-t? Ha nincs akkor itt egy link: Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Poker Stars Setup

Élő ügyfélszolgálat