Jymaster111
Válasz sztalin kommentjére
2015. dec. 28. 20:17

Én Operában voltam :)

És ennek mégis mi köze van a terem topicjához? Kit érdekel, hogy hol voltál? :confused:

RegGeri
Válasz gabaj kommentjére
2015. dec. 28. 23:26

Miért nem látom a starscoinos sunday stormos szatokat?

Van egy csomó, csak januárban. Vedd ki a 'Csak a hamarosan kezdődők' mellől a pipát, akkor remélhetőleg meg fognak jelenni.

Pistabá
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 29. 8:50

Lehet,hogy csak en vagyok paranoiás de megint érdekes,hogy a vasárnapi millionon az első 7 játékosbol 4nek meg 1000lejatszott versenye sincs a ps-n

Jymaster111
2015. dec. 29. 16:35

Csak paranoiás vagy :)

Matt Coburn
Válasz papacsa kommentjére
2015. dec. 30. 16:29

Sziasztok

Idén nem nagyon játszottam, januártól tervezem komolyan venni, próbaképp tegnap felmentem és játék közben feldobta, hogy a holdem manager 1 nem tetszik a kliensnek.
Supporttal felvettem a kapcsolatot, nem igazán részletezte, csak annyit közölt, hogy bizonyos funkciókat letiltottak ezeknél a szoftvereknél. Na most váltani fogok HM2-re vagy PT4-re, mivel amúgy is aktuális a technológiai váltás így több évvel azután, hogy mindenki más megcsinálta :D, igazából csak az érdekelne, hogy mégis milyen funkciókat tiltottak le ezeknél a szoftvereknél.

Ja, illetve egy körkérdés, HM2 vagy PT4-et javasoljátok? HM2 emlékszem döcögősen indult, nagy gépigénnyel és akkoriban mindenki PT4-re voksolt, viszont én HM-hez vagyok szokva, szóval csak indokolt esetben váltanék.

Köszi szépen ha reagáltok.

Ollie
Válasz Matt Coburn kommentjére
2015. dec. 30. 23:04

Sziasztok

Idén nem nagyon játszottam, januártól tervezem komolyan venni, próbaképp tegnap felmentem és játék közben feldobta, hogy a holdem manager 1 nem tetszik a kliensnek.
Supporttal felvettem a kapcsolatot, nem igazán részletezte, csak annyit közölt, hogy bizonyos funkciókat letiltottak ezeknél a szoftvereknél. Na most váltani fogok HM2-re vagy PT4-re, mivel amúgy is aktuális a technológiai váltás így több évvel azután, hogy mindenki más megcsinálta :D, igazából csak az érdekelne, hogy mégis milyen funkciókat tiltottak le ezeknél a szoftvereknél.

Ja, illetve egy körkérdés, HM2 vagy PT4-et javasoljátok? HM2 emlékszem döcögősen indult, nagy gépigénnyel és akkoriban mindenki PT4-re voksolt, viszont én HM-hez vagyok szokva, szóval csak indokolt esetben váltanék.

Köszi szépen ha reagáltok.

PT4. Kisebb gépigény, ill ugyanazokat betudod állítani mint a hm2-ben. Anno én is ódzkodtam a hm2 leváltásáról, mert ott már kényelmesen éreztem magam, de nagy nehezen bevállaltam és egyáltalán nem bántam meg.

Matt Coburn
Válasz Ollie kommentjére
2015. dec. 31. 18:02

PT4. Kisebb gépigény, ill ugyanazokat betudod állítani mint a hm2-ben. Anno én is ódzkodtam a hm2 leváltásáról, mert ott már kényelmesen éreztem magam, de nagy nehezen bevállaltam és egyáltalán nem bántam meg.

Köszi. Tehát az eltelt évek alatt sem hozta be szerinted a HM2 a PT4-et. Rendben, kipróbálom, köszi szépen! :)

Hajrá mindenkinek amúgy, 2016-ban áttörést érünk el, kiforgatjuk sarkaiból a világot és gazdagok leszünk! Profitábilis Új Évet mindenkinek! :)

Va
2016. jan. 1. 18:10

Sziasztok!

Megnéznétek nekem, hogy NL25 és NL50-en sh zoomon átlagosan mennyi rake-et vesz le a stars?
Tudom, ez függ a játékstílustól, meg egyebek de csak egy kb érték érdekelne.

Nekem NL10-en átlag 0,62$/100hand.

Köszi

abc123
Válasz Va kommentjére
2016. jan. 1. 23:51

Sziasztok!

Megnéznétek nekem, hogy NL25 és NL50-en sh zoomon átlagosan mennyi rake-et vesz le a stars?
Tudom, ez függ a játékstílustól, meg egyebek de csak egy kb érték érdekelne.

Nekem NL10-en átlag 0,62$/100hand.

Köszi

Ennek, hogy "átlag 0,62$/100hand" nem sok értelme van. Pl. NL10-en ennek 2,5x-ét is levonhatja egyetlen hand alatt.
Egyébként: https://www.pokerstars2.hu.com/poker/room/rake/

Vagy azt akarod megsaccolni, hogy egy átlagos játékos x hand alatt azokon a téteken kb. mennyi pénzt termel a stars-nak? :)

Va
Válasz abc123 kommentjére
2016. jan. 2. 0:42

Rakeback-ben gondolkozom csak.

Élő ügyfélszolgálat