Kiutalás
Sziasztok! Mennyi a költségvonzata, ha PS-ről magyar bankszámlámra akarom kiutalni a pénzt? Gondolom az árfolyamváltás miatt van egy nagy bukás. Azon felül is van valami?
Ha van Euró számlád arra utald.A starson át váltod mielőtt ki utalod.
Sziasztok! Mennyi a költségvonzata, ha PS-ről magyar bankszámlámra akarom kiutalni a pénzt? Gondolom az árfolyamváltás miatt van egy nagy bukás. Azon felül is van valami?
szroli, JokerStars, köszönöm a válaszaitokat! Ez így elég siralmas. Sajnos csak forintos számlám van, így a dupla átváltás miatt még nagyobb bukó az ügylet, mint gondoltam.
Valaki leírná nekem, hogy ha tavaly supernova voltam 100K vpp elérésével, ennek ismételt teljesítése supernovaként kezdve az évet összesen mennyi rakebacket eredményez? Rohadtul nem látom át a leírásukat. A csillagdíjak teljesen elvették?
Valaki leírná nekem, hogy ha tavaly supernova voltam 100K vpp elérésével, ennek ismételt teljesítése supernovaként kezdve az évet összesen mennyi rakebacket eredményez? Rohadtul nem látom át a leírásukat. A csillagdíjak teljesen elvették?
Nincsenek csillagdíjak, nincsenek szorzók, nincsen kedvezményes vásárlás, fpp helyett StarsCoin, csak lépcsők és Supernovaként 30% rb van (meg amúgyis 30%-ban maximalizálták az rbt).
Minden szinthez (Bronze, Silver stb.) tartoznak lépcsők (ami azt jelenti, hogy bizonyos mennyiségű vppt kell megcsinálni) és ha a lépcsőket megcsináltad, akkor kapsz csak StarsCoint, amit levásárolhatsz az áruházban. Itt egy táblázat a lépcsőkről és az értük kapott StarsCoinokról (https://www.pokerstars2.hu.com/assets/pdf/global_hu-hu/starscoin-table.pdf), te értelemszerűen a Supernova szintről indulsz.
Lépcsők leírása részletesebben: https://www.pokerstars2.hu.com/vip/steps/
2016-ban kapható juttatás átlagolva, szintenként
BronzeStar - Nincs változás
ChromeStar - ~10% növekedés
SilverStar - Nincs változás
GoldStar - Nincs változás
PlatinumStar - ~10% csökkenés
Supernova - 0%-27% csökkenés
200k+ - 44%-60% csökkenés (max. 30% rakeback)
wow, akk ha jól értelmezem a t$ piac felfog picit pörögni a cg-eseknél :D
Ebben az évben még nem tudtam belépni PS-re, mert átvizsgálás van a számlámon, mert feltörték. Így önkénytelenül is csatlakoztam a sztrájkhoz. Remélem nem fogok infarktust kapni a rengeteg változástól.
Másnak működik a stars? nekem meg sem nyílik.. rákattintok kiírja, hogy contacting site, majd felugorna a kliens és egyből bezáródik... valakinek volt már ilyen?
Avastot kikapcsoltam ideiglenesen hátha az zárja de nem sajnos