sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2016. jún. 28. 9:40

Feltettem a jelvényes avatart, de szőrén-szálán eltűnt, lehet hogy egyáltalán nem is lehet avatart feltenni? Javítják, hónapok óta? Mostanában a kliens egyébként is iszonyat bug-os, a fejlesztői csapatnál is költségcsökkenthettek?

Ascent888
Válasz sztalin kommentjére
2016. jún. 28. 13:01

Feltettem a jelvényes avatart, de szőrén-szálán eltűnt, lehet hogy egyáltalán nem is lehet avatart feltenni? Javítják, hónapok óta? Mostanában a kliens egyébként is iszonyat bug-os, a fejlesztői csapatnál is költségcsökkenthettek?

Neked egyáltalán nincs avatárproblémád, hiszen gyárilag is ott van. Hogy stilszerűbb legyen, 45 fokkal még meg is van döntve, így biztos a "siker".

xieung
2016. jún. 28. 13:30

Az en avatarom is eltunt mar hetek ota

sakkos000
2016. jún. 28. 19:18
titcar
Válasz sakkos000 kommentjére
2016. jún. 29. 0:52

Izraelben lehúzták a rolót

https://www.pokertube.com/poker-news/poker-business-industry/pokerstars-pull-real-money-games-from-israel

van valahol egy komplett lista arról, hogy kik vannak kitiltva, vagy valamennyire korlátozva?

sakkos000
2016. jún. 29. 0:56

Fogalmam sincs én csak egy likeolt facebook oldalán láttam ezt a cikket.

Eriksan
2016. júl. 1. 15:00

Hihetetlen mekkora kamu ez a Poker stars sokszor gondolkoztam mar rajta, hogy felveszem milyen lapokra callolnak be es esik le nekik riveren... nevetseges vagy makod van vagy nem. Tudast elfelejtehted ennyire erovel lottozhatna is az ember.

aggressivepostflopcbet
2016. júl. 1. 19:15

nem kéne panaszkodni, mert így legalább könnyen kalkulálhatóak az oddsok minden utcán. turnig 50%, riveren 0 :D

Wildcatfish
Válasz Eriksan kommentjére
2016. júl. 1. 19:29

Hihetetlen mekkora kamu ez a Poker stars sokszor gondolkoztam mar rajta, hogy felveszem milyen lapokra callolnak be es esik le nekik riveren... nevetseges vagy makod van vagy nem. Tudast elfelejtehted ennyire erovel lottozhatna is az ember.

Nem kéne szét offolni ezt a topikot

Az ember megnyitj a topikot hátha tud valakinek segiteni , vagy olvas valamit ami érinti , és akkor kiderül egy felesleges fröcsögés csak aminek a bad beat topikba a helye, de ha egy papirra irod le és berakod a fiókodba az se zavar.

csiga19794
2016. júl. 2. 7:48

Ne panaszkodj wcf! Ha más nem,arra jó volt,hogy leírtál egy piszok hosszú mondatot és alig van benne hiba:-)

Élő ügyfélszolgálat