Eriksan
Válasz Thomasson kommentjére
2016. júl. 2. 13:25

Bocsi, hogy belegázoltam a lelki világotokba,hogy ide mertem írni .Csak gondoltam ide leírom már ha nem tetszik ne olvasd el. 15 perc alatt kaptam 2 flop pokert (nálam is kézbe pár nála is mind a 2x nálam a nagyobb flop all in) 1 flop fullt meg 2 flop színt. Nyilván felment a pumpa meg tudom a szokásos szöveget ilyen a poker... hát persze főleg a PokerStarson maradok az Everestnél. ;)

porci
Válasz Eriksan kommentjére
2016. júl. 2. 14:06

Bocsi, hogy belegázoltam a lelki világotokba,hogy ide mertem írni .Csak gondoltam ide leírom már ha nem tetszik ne olvasd el. 15 perc alatt kaptam 2 flop pokert (nálam is kézbe pár nála is mind a 2x nálam a nagyobb flop all in) 1 flop fullt meg 2 flop színt. Nyilván felment a pumpa meg tudom a szokásos szöveget ilyen a poker... hát persze főleg a PokerStarson maradok az Everestnél. ;)

Megnyugtatlak, hogy az Everesten is ugyanúgy elfognak picsázni időnként csúnyán, és hihetetlenül megfogja viselni a kis lelkivilágod. Tehát naivság lenne abban a hitben lenni, hogy nem lesznek ilyen szituk, csak a PS-en.. :)

Wildcatfish
Válasz Eriksan kommentjére
2016. júl. 2. 14:49

Öszintén kit érdekel hol játszol, mivel, kivel , senkit. De jó hír hogy nem fogsz tovább offolni.

Wildcatfish
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 2. 14:51

Ne panaszkodj wcf! Ha más nem,arra jó volt,hogy leírtál egy piszok hosszú mondatot és alig van benne hiba:-)

Ha már szo-pattok ezzel a helyesírással, amit elismere hogy van alapja, másoljátok oda a postom pls. pirossal kijavitva a hibákat.

Megigérem mindet 20x le fogom írni papirra, hogy megtanuljam mi a helyes.

danfiu
2016. júl. 2. 16:17

Kedves Adminok! Irjatok lecci cikket, h a PS milyen piacokrol lep ki mostanaban vagy tette meg!

sakkos000
Válasz danfiu kommentjére
2016. júl. 2. 16:25

Kedves Adminok! Irjatok lecci cikket, h a PS milyen piacokrol lep ki mostanaban vagy tette meg!

Én 2 pokernews-os hírt találtam Izrael és Szlovénia. De gondolom te is olvastad Patrick Leonard twitterét.

Patrick Leonard ‏@plenopads 15 ó15 órával ezelőtt
officially gg Israel, Slovenia, Czech Republic and unofficially yet confirmed Poland. Bad week for online poker.

Csoszogi33
Válasz sakkos000 kommentjére
2016. júl. 2. 16:50

Én 2 pokernews-os hírt találtam Izrael és Szlovénia. De gondolom te is olvastad Patrick Leonard twitterét.

Patrick Leonard ‏@plenopads 15 ó15 órával ezelőtt
officially gg Israel, Slovenia, Czech Republic and unofficially yet confirmed Poland. Bad week for online poker.

"and that we have no further plans to withdraw services from any other regions in the foreseeable future."

"We do not currently expect to withdraw services from any other locations in the foreseeable future"

posted by PokerStars Michael J Head of PokerStars PR

A 2+2 szlovén kilépős topicjába jöttek ezek a válaszok. Remélhetőleg a PS pr vezetője nem bullshitel (bár nyilván nem tudhatjuk közeljövő nálunk mekkora idő intervallumot takarhat :D )

pokeryorki
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2016. júl. 3. 13:24

A 215$-os SM spin&go kuponnal korábban be tudtam regelni másik hasonló buy-in-es versenyre, most nem enged. Csak én nem tudok vagy ez egy újabb meglepi a PS-től?

naggeri
2016. júl. 3. 14:05

Jaja errol jo lenne 1 reszletes cikk

Wildcatfish
Válasz pokeryorki kommentjére
2016. júl. 3. 15:53

A 215$-os SM spin&go kuponnal korábban be tudtam regelni másik hasonló buy-in-es versenyre, most nem enged. Csak én nem tudok vagy ez egy újabb meglepi a PS-től?

Lehet eddig volt bugos, de a support majd válaszol.

Élő ügyfélszolgálat