uav_online
Válasz HUNchampion kommentjére
2016. nov. 26. 9:59

Skrilles mastercard-dal sem lehet befizetni nálam, ez a Rapid Transfer viszont működött. Mit nyertek így most ezzel, hogy megszűntették a skrill depot, de rapid transferrel befizet az ember ugyanúgy? Vagy ez a befizetési mód jobban van sápolva?

"Rapid Transfer allows you to make instant payments directly from your bank account."

E szerint nem skrillről fizetsz be ,hanem a srillhez rendelt bankszámládról.

HUNchampion
Válasz Thomasson kommentjére
2016. nov. 26. 10:36

És ezzel mit nyert a stars? Kiszűri a skrill casback huszárokat?

molylepke
Válasz HUNchampion kommentjére
2016. nov. 26. 12:34

nem tudom mit nyernek vele! de nem tetszik hogy mindig van valami amit kitalálnak... :)

pokeryorki
Válasz molylepke kommentjére
2016. nov. 27. 13:29

Remélem az, h reggel óta nem látom az egyenlegemet és nem enged belépni a pénztárba csak egy pici huncutság a Starstól... Gondolom este mikor visszaenged, lesz rajta egy kis plussz! :) Csak nálam van ez a szitu?

csufi
2016. nov. 27. 13:39

nálam is ugyanez van befizetnék, de nem enged semmit a pénztárban

RegGeri
Válasz pokeryorki kommentjére
2016. nov. 27. 13:41

Remélem az, h reggel óta nem látom az egyenlegemet és nem enged belépni a pénztárba csak egy pici huncutság a Starstól... Gondolom este mikor visszaenged, lesz rajta egy kis plussz! :) Csak nálam van ez a szitu?

Nálam is az van, amit leírsz, nincs egyenlegem. A Cashier gombra kattintva sem történik semmi. SnG-re sikeresen neveztem, akkor látszott az egyenleg.

danfiu
Válasz pokeryorki kommentjére
2016. nov. 27. 13:44

Nalam is ez van, nem enged be a cashierbe es nem latom az egyenleget

updaate: belepes utan 3 perccel megjelent az egyenleg, de a cashierben meg mindig nem tudok belepni lol

Guten3213
Válasz danfiu kommentjére
2016. nov. 27. 14:51

Nalam is ez van, nem enged be a cashierbe es nem latom az egyenleget

updaate: belepes utan 3 perccel megjelent az egyenleg, de a cashierben meg mindig nem tudok belepni lol

Pénztár is működik, csak időigényes. Ugyan menüpontonként sok percet kell várni, de legalább minden bejön.

MerACE
2016. nov. 27. 16:40

Én nem tudom, mi történt, de ilyen szar akció még soha nem volt 15$ hyper HUSNG-n. Más játékokban is van valami hasonló tendencia?

sztalin
2016. nov. 27. 21:22

hetek óta minden játék szar amit szoktam nyomni, tele van minden regekkel, 1-2 fish ha felbukkan, cg totál felejtős, csakis tournament, bár ott se jó

Élő ügyfélszolgálat