sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2016. nov. 29. 9:11

nektek is eltűnt a spin n go mission? tegnap még volt, ma már nincs

hateAllMss
2016. nov. 29. 11:44

Sajnos igen.

VTomi24
2016. nov. 29. 11:47

Csak a Fix limit omaha el ne tűnjön:-)

sztalin
2016. nov. 29. 11:53

igen :)

bár most megtaláltam a tuti bizniszt, van egy 1 dolláros "deep payouts" verseny, 9-or kezdődik, no és ha 11-kor beregelek akkor az van hogy egyből majdnem a pénzben vagyok, 1-2 környit kell dobni és meg is van az ITM, és a stack fele még mindig meg van játszani, gyakorlatilag ingyen.

VTomi24
2016. nov. 29. 12:20

igen :)

bár most megtaláltam a tuti bizniszt, van egy 1 dolláros "deep payouts" verseny, 9-or kezdődik, no és ha 11-kor beregelek akkor az van hogy egyből majdnem a pénzben vagyok, 1-2 környit kell dobni és meg is van az ITM, és a stack fele még mindig meg van játszani, gyakorlatilag ingyen.

Holnaptól minden akadémiás tolni fogja:-)

bubo_rake
Válasz uav_online kommentjére
2016. nov. 29. 21:38

"Rapid Transfer allows you to make instant payments directly from your bank account."

E szerint nem skrillről fizetsz be ,hanem a srillhez rendelt bankszámládról.

de,
skrillről. így egyébként végképp nem értem ezt az egészet, hogy mi ez.

van Gerwen
Válasz sztalin kommentjére
2016. nov. 29. 21:59

Ez sajnos elég nagy érvágás, mindennap úgy álltam neki, hogy most akkor 20 ezer dollárt nyerek. Igaz, szinte mindig 1-2 dollárt adott, de egyszer nagy meglepetésemre 50-nel lettem gazdagabb, és maga a játék se lett mínuszos, pedig a 3 dolláros tét nálam már HS.

Meanmachine
2016. dec. 1. 22:15

jó ez a stars support. janem!

nov 10 körül írtam hogy nem tudok kifizetni skrillre mert valami mágikus okból a régi megszűnt accountom volt bekötve -pedig már használtam az újat is-, ami blokkolta is szépen az egész folyamatot. erre még kvázi azonnal reagáltak hogy erősítsem meg hogy törölni akarom azt az emailt a rendszerből. megtettem. 1 héttel később írtam újra hogy mfszvan mert nem történt semmi. válasz nuku. tegnap írtam újra belengetve mindenféle fórumokon népszerűsítést. hogyhogynem ma jött a válasz hogy megtörtént a csoda, blokkolták a régit, de azért fizessek be az újról - ami már ugye megvolt a cashierben egyébként - hogy a kliens is felfogja a történetet. nosss, cashoutnál még mindig a régi mailt láttam a rendkívül hatékony blokkolásuk ellenére, de azért nyomtam egy min. depot az újról, hátha működni fog a sztori. aztán cashoutnál felugrott az ablak hogy várjak már 48 órát mielőtt bármit csinálnék :D szal gyakorlatilag 3 hete ülnek a pénzemen úgy hogy én nem akarom, ez még ipoker 'support' 'fénykorában' is megsüvegelendő teljesítmény lett volna...

Wildcatfish
2016. dec. 2. 11:31

Ma van reload bonus szerű

Chellenge füll alatt a megabonus, ebbe is sikerült a szerencsét beletenniük.

Ascent888
2016. dec. 2. 13:02

Sziasztok

bankkártyával (visa) való befizetéssel, lehet valami hátránya a játékosnak? Elsősorban a bankkal, az állammal, stb szemben.

Élő ügyfélszolgálat