sztalin
Válasz MerACE kommentjére
2016. nov. 27. 21:53
ennyire hó vége lenne? mindenki karácsonyra gyűjt? (év utolsó 1-2 hete szokott lenni istenkirály, karácsonytól)
sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2016. nov. 27. 23:05
azt nézem, a vasárnap esti nagyobb versenyeken is jónéhányon összejött az overlay
Netrol
Válasz bubo_rake kommentjére
2016. nov. 28. 4:56
szerintem ne erőlködj, ez még tőled is gyenge
Ennél azért tőled is többet vártam volna. Sokkal nagyobb tahó szoktál lenni. Mi történt jönnek az ünnepek és ellágyúlt a szíved meg az agyad? :D
van Gerwen
Válasz Netrol kommentjére
2016. nov. 28. 5:02
Haha, tetszik ez az eszmecsere köztetek, kár, hogy sztálin elvtárs belepiszkít a trollkodásaival.
mtbpoker
2016. nov. 28. 6:34
Egy ideje már figyelem ezt a regisztrációs "okosságot" de nemtudok rájönni miben sántikálnak a görög kollégák.
és csak a görög :D
Netrol
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. nov. 28. 6:57
Haha, tetszik ez az eszmecsere köztetek, kár, hogy sztálin elvtárs belepiszkít a trollkodásaival.
Csak a kedvedért csinálom Gerwen! :)
van Gerwen
Válasz mtbpoker kommentjére
2016. nov. 28. 7:00
Egy ideje már figyelem ezt a regisztrációs "okosságot" de nemtudok rájönni miben sántikálnak a görög kollégák.
és csak a görög :D
Ezer éves történet, az adózás miatt csinálják.
mtbpoker
2016. nov. 28. 7:37
Adózás.. ahha... értem...
uav_online
Válasz mtbpoker kommentjére
2016. nov. 28. 8:05
Adózás.. ahha... értem...
Azt hiszem úgy van ,hogy x napi profit felett adózniuk kell.Ezért plusszos napon beregelnek ilyen versenyekre(amik nem indulnak el / vagy napokkal előregelnek ) és máris eltűnik a plussz papíron , vesztes napon meg unregelnek.
mtbpoker
2016. nov. 28. 15:13
kemény... akkor ezzel majdhogy nem saját könyvelőirodát működtet a játék mellett :D :D :D hát jól van. Köszi az infót