ivanesz
Válasz Thomasson kommentjére
2016. dec. 2. 13:17

Amíg a bank jóváhagyja a befizetésed addig nincs gond.A kifizetésnél lesznek gondok hamarosan.

molylepke
Válasz ivanesz kommentjére
2016. dec. 2. 18:15

Ivanesz te tolod máshol is a starson kívül?

ivanesz
Válasz molylepke kommentjére
2016. dec. 2. 20:59

[QUOTE=molylepke;700408]Ivanesz te tolod máshol is a starson kívül?[/QUOT

Még a Partyn.

molylepke
Válasz ivanesz kommentjére
2016. dec. 2. 21:22

az jó! és ott jól megy a játék? én is most kezdtem ott újra játszani de eddig csak double upot nyomtam! vannak jó versenyek? :) :)

sztalin
2016. dec. 3. 16:13

nem tudjátok véletlen, almás telefonra hogy lehet pokerstarsot/full tiltet telepíteni? magyar almaboltban csak a játékpénzes .net változat érhető el, át kell regisztráljam magam másik országba?

ria05
Válasz sztalin kommentjére
2016. dec. 3. 16:37

nem tudjátok véletlen, almás telefonra hogy lehet pokerstarsot/full tiltet telepíteni? magyar almaboltban csak a játékpénzes .net változat érhető el, át kell regisztráljam magam másik országba?

Nem. De, ha már ennyire tolod a PS-en néha nem ártana szétnézni :) de leírom neked. Nyisd meg a kliensbe a hírek fület ott keresd meg a kalendáriumról szóló írást- szépen kiemelve vannak benne linkek ott rákatt a kalendárium promó leírására- ez elnavigál ide: https://www.pokerstars-cc.eu/poker/promotions/christmas-festival/christmas-calendar/, de ugye neked nem ez kell ezért a link részéből töröld le ezt a részt: poker/promotions/christmas-festival/christmas-calendar/
És e helyett illeszd be ezt /mobile, ha ez megvan akkor keresd meg a lapon ezt a szöveget: Pókerezz útközben az Android készülékeden! Vagy
[h=1]Pókerezz bárhol az iPhone, iPad és iPod Touch készülékeden.[/h]

itt van egy ikon arra katt és kész. Ha nem megy a link összerakás akkor adom a linket összerakva:))

ria05
2016. dec. 3. 18:12

Decemberi Star kód: "DEC2016" vagy "dec2016"
Cserébe két jegy a Poker Cash Giveaway-re

Piroslapos
Válasz ria05 kommentjére
2016. dec. 3. 18:20

Decemberi Star kód: "DEC2016" vagy "dec2016"
Cserébe két jegy a Poker Cash Giveaway-re

szuper
óriás lehetőség:))

sztalin
Válasz ria05 kommentjére
2016. dec. 4. 8:26

[QUOTE=ria05;700455]

itt van egy ikon arra katt és kész. Ha nem megy a link összerakás akkor adom a linket összerakva:))[/QUOTE

Asszem ez nekem túl bonyolult, egy link király lenne.

ria05
Válasz sztalin kommentjére
2016. dec. 4. 8:30

[QUOTE=ria05;700455]

itt van egy ikon arra katt és kész. Ha nem megy a link összerakás akkor adom a linket összerakva:))[/QUOTE

Asszem ez nekem túl bonyolult, egy link király lenne.

:confused:
https://www.pokerstars-cc.eu/mobile/

Élő ügyfélszolgálat