nem szoktam limpelni, miniraise minimum (elvétve előfordul egy "taktikai" limp, de nem jellemző rám):D
72 ember van még és ebből a 14.
Szerintem!
:-)
Alfie
Szerintem ne görcsölj rá.
Csak nyugodtan és türelmesen nyomjad.
Sok sikert.
Hajrá.
Pokerstars UK-n nincs auto rebuy???
Pokerstars UK-n nincs auto rebuy???
Nincs, elvileg UK szabályozás miatt a Pokerstars tőlük megvonta ezt az opciót. Regek beszélték egymással ezt az asztalnál...
Sziasztok.
Másnak is leesett a havi kihívás jutalmazása 40-ről 10%-ra?
Vissza kene olvasni par oldalt.
Ha nyero vagy az algoritmusuk szerint, es/vagy nagy nyero honapot zarsz, akkor lecsokkentik.
Megoldas: kihagysz egy honapot, vagy - ami nekem bejott - jatszol tovabb, de nem inditod el a challenget. Igy a chesteknek megfelelo rb-t kapsz, de jatszhatsz tovabb a teremben, nem kell egy honapot kihagyni. Maskulonben, ha aktivalod a 10%os kuldetest, akkor kb. tuti hogy ugy is fog maradni a kovetkezo honapokban is.
Megfigyelesem szerint a deposit-withdraw merleget is nezik. Vagy legyen nullas, de inkabb plusszos. Tehat ha buko a honap, akkor nincs teendo, de ha nyertel (sokat a tethez kepest), akkor erdemes lehet honap vegen egy nagyobb depositot megejteni. Persze ez sem garancia.
Köszi a választ és a tippeket (Sajnos már elindítottam).
Visszaolvastam a fórumban, ezek szerint elég változó, valaki azt írta, hogy a bevezetés óta kapja a 40-et pedig nyerő reg.
Sokat szívtam ezzel az utóbbi időben. Most ott tartok, hogy 3 hónapnyi teljes hanyagolás után a 4. hónapra is 10%-ot ajánlottak. Korábban azért volt eredménye, ha 1 - max 2 hónapra leléptem. Azt mondjuk még nem próbáltam, hogy a pluszos hónap végén (vagy akár a hanyagolt végén) még befizetek egy nagyot. Ezt talán majd kipróbálom. De a lényeg: tapasztalataim szerint sajnos folyamatosan romlik a helyzet, hiába az ügyeskedések.