Zsoolti07
Válasz Thomasson kommentjére
2022. jún. 4. 13:13

Amit írsz csak megerősíti bennem, hogy talán az a legjobb, ha elfogadom, hogy mostantól 10 a 40. Végülis összesen így is 30% a rakeback, az nem annyira rossz. Egyelőre én nem találtam megfelelő alternatívát. A Redstar-on próbálkoztam, ott kb 43% a RB a chase-szel, de kicsit magasabb a rake a cap miatt, és ott annyira katasztrófálisan futottam, hogy jobbnak láttam otthagyni (47k hand alatt 19 beülővel kerültem EV alá, ráadásul EV-ben is 22 beülő mínuszom lett).

RegGeri
2022. jún. 9. 16:31

Mennyire rendszeres PS-nél az ilyen 2 órás 'karbantartás'? Korábban nem futottam bele hasonlóba.

hétpár
Válasz RegGeri kommentjére
2022. jún. 9. 18:31

Én se nagyon találkoztam ilyen hosszúval még, ráadásul nálam még mindig nem indul el!
Másnál működik?

Zsoolti07
Válasz hétpár kommentjére
2022. jún. 9. 18:40

Én se nagyon találkoztam ilyen hosszúval még, ráadásul nálam még mindig nem indul el!
Másnál működik?

Délben kezdődött, hat órásra tervezték. Streamer-ek már játszanak de engem sem enged még be.

lecso10
Válasz Zsoolti07 kommentjére
2022. júl. 9. 16:41

Kit tisztelhetünk az úriemberben? :D
Megláttam és szakadtam...

Bandesz87
2022. júl. 12. 22:30

2020-ban volt hogy hetek alatt válaszolt csak a support, jelenleg milyen gyorsan reagálnak ki-be fizetéssel kapcsolatos problémákra? Lehet alapozni a supportra? Nem szeretnék 3000 dolláron ücsörögni két-háron hétig amíg feloldják a tiltást, már ha válaszolnak... Állandóan ezt csinálják befizetés után évek óta, nagyon frusztráló.

szroli
2022. júl. 13. 20:54

Már nem kell heteket várni,sőt napokat sem.

Bandesz87
2022. júl. 16. 22:36

Továbbra is normálisan működik a HM2 Pokerstarson vagy a fejlesztők kitaláltak valamit, hogy muszáj legyen váltani? (Tudom kissé le vagyok maradva, sry)
Köszönöm a választ.

Aptok
2022. júl. 18. 9:18

Sziasztok !
Egy két hete volt egy frisítés a PS-en és azóta nem működnek a gyorsbilentyűim. Más is tapasztalt ilyet ? Mi lehet a megoldás ?
Köszi.

Aptok
2022. júl. 18. 13:15

Megoldódott

Élő ügyfélszolgálat