Amit írsz csak megerősíti bennem, hogy talán az a legjobb, ha elfogadom, hogy mostantól 10 a 40. Végülis összesen így is 30% a rakeback, az nem annyira rossz. Egyelőre én nem találtam megfelelő alternatívát. A Redstar-on próbálkoztam, ott kb 43% a RB a chase-szel, de kicsit magasabb a rake a cap miatt, és ott annyira katasztrófálisan futottam, hogy jobbnak láttam otthagyni (47k hand alatt 19 beülővel kerültem EV alá, ráadásul EV-ben is 22 beülő mínuszom lett).
Mennyire rendszeres PS-nél az ilyen 2 órás 'karbantartás'? Korábban nem futottam bele hasonlóba.
Én se nagyon találkoztam ilyen hosszúval még, ráadásul nálam még mindig nem indul el!
Másnál működik?
Én se nagyon találkoztam ilyen hosszúval még, ráadásul nálam még mindig nem indul el!
Másnál működik?
Kit tisztelhetünk az úriemberben? :D
Megláttam és szakadtam...
2020-ban volt hogy hetek alatt válaszolt csak a support, jelenleg milyen gyorsan reagálnak ki-be fizetéssel kapcsolatos problémákra? Lehet alapozni a supportra? Nem szeretnék 3000 dolláron ücsörögni két-háron hétig amíg feloldják a tiltást, már ha válaszolnak... Állandóan ezt csinálják befizetés után évek óta, nagyon frusztráló.
Már nem kell heteket várni,sőt napokat sem.
Továbbra is normálisan működik a HM2 Pokerstarson vagy a fejlesztők kitaláltak valamit, hogy muszáj legyen váltani? (Tudom kissé le vagyok maradva, sry)
Köszönöm a választ.
Sziasztok !
Egy két hete volt egy frisítés a PS-en és azóta nem működnek a gyorsbilentyűim. Más is tapasztalt ilyet ? Mi lehet a megoldás ?
Köszi.
Megoldódott