Melyik napszakban van több hal?
Kössz :D
Play a special sniper 1,35$ knockout. 1 shot 1 death 6 players winner takes all@PTG
Ezúton hívlak meg saját privát pókerklubomba a Private Table Game-be.
Következő verseny 2011. január 17. 18:45
Egy lövés egy halál mesterlövész knockout.
- Nyisd meg a központi pókeres lobbyt, majd kattints a Home Games fülre!
- Kattints a "Belépés egy pókerklubba" gombra!
- Írd be a klubom azonosítószámát: 31110
- Add meg a meghívókódot: PTG 2011
Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg ezt az oldalt: Poker Home Games - Private Poker Clubs - Online Poker with Friends
Sunday 500
Noirduck most éppen Isildur1-el van egy asztalnál a sunday 500-on. Ha érdekel esetleg valakit.
valaki meg tudja mondani miért van az h minden oldalon nyerek csak ezen a nyomorult oldalon nem?!fél év alatt nem tudtam jobbat mutatni az ellennél.mi a tököm ezen az oldalon a normálisnak mondható pech széria??ilyen nem volt még soha sehol.FU PS!!
valaki meg tudja mondani miért van az h minden oldalon nyerek csak ezen a nyomorult oldalon nem?!fél év alatt nem tudtam jobbat mutatni az ellennél.mi a tököm ezen az oldalon a normálisnak mondható pech széria??ilyen nem volt még soha sehol.FU PS!!
Fejvadászat
Ma este 20:00-kor $2+$0.50+$0.20-as Fejvadászat játék az ÁszpárBlog Póker Klubban a PokerStarson!
1500 kezdőzseton, 10 perces vakszintek, $0.50 minden kiejtett játékosért!
Azonosítószám
48118
Meghívókód:
aszparblog
Gyertek jó sokan!
Pokerstars Home Games
Ezúton hívlak meg saját privát pókerklubomba az online Home Gamesbe.
- Ha még nincs telepítve, töltsd le az ingyenes PokerStars szoftvert innen: Online Poker Games - Play Free Poker and Internet Texas Holdem
- Nyisd meg a központi pókeres lobbyt, majd kattints a Home Games fülre!
- Kattints a "Belépés egy pókerklubba" gombra!
- Írd be a klubom azonosítószámát: 73824
- Add meg a meghívókódot: lebron23
Ennyi! Amint jóváhagytam a jelentkezésedet, már kezdhetünk is játszani egymással a Home Games-ben online.
Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg ezt az oldalt: Poker Home Games - Private Poker Clubs - Online Poker with Friends
Szerintem lehetne ezeknek a HomeGames-es postoknak egy topicot csinálni, és aki ilyet keres az egy helyen megtalálná őket. :)