Megkérdeztem a supportot is:
"Thank you for your interest in PokerStars Home Games.
After successfully joining a Home Games Club, you will be receiving
automated correspondence with details regarding all available and future events.
If you wish to be taken off any club periodic mailings, simply go to the
Clubs Lobby, click “Options” and check the box that says “I do not wish to
receive e-mails from this Poker Club”.
In case you decide to continue receiving emails from future events, please
go back to the Poker Club Options lobby and uncheck this box.
More details about Home Games can be found at:
Poker Home Games - Private Poker Clubs - Online Poker with Friends
Poker Home Games FAQs - How to Set Up a Poker Club - Home Game Info
We trust you enjoy this new feature brought to you by PokerStars, we hope to
see you at your tables!
Regards,
Nathan M
PokerStars Support Team"
Holnap délután 17:00-kor indítok egy $2+$0.20-as Pot Limit Omaha versenyt a pokerstars home game keretein belül:
Azonosítószám
48118
Meghívókód:
aszparblog
Gyertek jó sokan!
PTG WTA 1,35$ 6max
Join the Private Table Game @ Poker Stars Home Games.
Play a special sniper 1,35$ knockout. 1 shot 1 death 6 players winner takes all!!!
Private Table Game Club ID: 31110 Club Registration Code: PTG 2011
Ezúton hívlak meg saját privát pókerklubomba az online Home Gamesbe.
- Ha még nincs telepítve, töltsd le az ingyenes PokerStars szoftvert innen: Online Poker Games - Play Free Poker and Internet Texas Holdem
- Nyisd meg a központi pókeres lobbyt, majd kattints a Home Games fülre!
- Kattints a "Belépés egy pókerklubba" gombra!
- Írd be a klubom azonosítószámát: 31110
- Add meg a meghívókódot: PTG 2011
Ennyi! Amint jóváhagytam a jelentkezésedet, már kezdhetünk is játszani egymással a Home Games-ben online.
Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg ezt az oldalt: Poker Home Games - Private Poker Clubs - Online Poker with Friends
Pénz tovább adása
Sziasztok!
Ha kaptam 210$-t, akkor tovább adhatom az egészet egy harmadik játékosnak, vagy csak bizonyos %-át?
Sziasztok!
Ha kaptam 210$-t, akkor tovább adhatom az egészet egy harmadik játékosnak, vagy csak bizonyos %-át?
Egy bagatel kérdés,de nem vagyok 100%-ig biztos a dologban. Ha csinálom a stelalrd reward lépcsőket, de a shopban nem váltom be őket egyből, akkor a következő szintnél nem veszik el az eggyel alatta lévő bonusom ugye? Tehát meg tudom csinálni azt, hogy pl év végén váltom be a fokozatokat egyszerre? Csak mert ha így amikor elérem rögtön beváltom, abszolút meg sem érzi a rollom, viszont, mondjuk év végén karácsony előtt egyben jól jönne.
természetesen nem veszik el, beválthatod egybe év végén
Egy bagatel kérdés,de nem vagyok 100%-ig biztos a dologban. Ha csinálom a stelalrd reward lépcsőket, de a shopban nem váltom be őket egyből, akkor a következő szintnél nem veszik el az eggyel alatta lévő bonusom ugye? Tehát meg tudom csinálni azt, hogy pl év végén váltom be a fokozatokat egyszerre? Csak mert ha így amikor elérem rögtön beváltom, abszolút meg sem érzi a rollom, viszont, mondjuk év végén karácsony előtt egyben jól jönne.
100% hogy nem vész el, de csak önámítás ha nem azonnal veszed meg :)
Melyik napszakban van több hal?