ceewyl
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. márc. 10. 16:29

A közepes versenyeken valószínűleg én is indulni fogok.

cumizares
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 10. 17:44

Az event 04en már bent vagyok ,de valoszinü több versenyen is indulok.
Lesz 1-2 igéretes tour.

Polacheck
Válasz cumizares kommentjére
2009. márc. 10. 20:25

Emberek,

hol a francba tudom beállítani, hogy ne ugráljon fel a lobby minden megnyert/elbukott sng után?

cake
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 10. 20:30

Emberek,

hol a francba tudom beállítani, hogy ne ugráljon fel a lobby minden megnyert/elbukott sng után?

én azt állítanám be h ne tűnjön el, minden egyes megnyitott cg asztal utan a main lobby

Polacheck
Válasz cake kommentjére
2009. márc. 10. 20:56

én azt állítanám be h ne tűnjön el, minden egyes megnyitott cg asztal utan a main lobby

Az a beállítások/többasztalos beállításoknál van ha jól emlékszem. Nekem pont az kell, hogy az adott sng lobbyja ne nyíljon meg, ha bezárom az asztalt.

cake
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 10. 21:24

Az a beállítások/többasztalos beállításoknál van ha jól emlékszem. Nekem pont az kell, hogy az adott sng lobbyja ne nyíljon meg, ha bezárom az asztalt.

valóban, köszi
a tiédre van egy ahk: Stars Filtered SnG Helper

ThxLittleFish
Válasz Stavross82 kommentjére
2009. márc. 10. 21:46

Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! Én 100$ tervezek befizetni és NL5-NL10 szinteken játszani. A weboldaluk azt írja akkor kapok 1FPP ha adott leosztásban a rake eléri a 0.40$-t! Ezeken a szinteken ez elég reménytelen!
Vagy PokerStars is számol részpontokat is mint pl. a PartyPoker?

Köszi

cg-ben nem számol töredékpontokat
sngben igen 1$ fee = 5 VPP

moroska
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. márc. 13. 21:29

Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy mennyien szoktak nagyjából indulni ezen a heti 30K$ vip freerollon ami holnap is lesz?Előszőr indulhatok rajta és a létszám függvényében fogyasztanék holnap sört az üllőin :)
Köszönöm a választ

cake
Válasz moroska kommentjére
2009. márc. 13. 22:25

Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy mennyien szoktak nagyjából indulni ezen a heti 30K$ vip freerollon ami holnap is lesz?Előszőr indulhatok rajta és a létszám függvényében fogyasztanék holnap sört az üllőin :)
Köszönöm a választ

~ 3K minimum, a havi utsón 8K is megvolt

moroska
Válasz cake kommentjére
2009. márc. 13. 22:45

~ 3K minimum, a havi utsón 8K is megvolt

Köszi!

Élő ügyfélszolgálat