Campus
Válasz FeketeS kommentjére
2011. aug. 8. 22:43

Ha érdekel, akkor vtam már 650k zsetonnal EV alatt, ami kb. azt jelenti, hogy nekem olyan 75-100 db ilyen magic river jött le 1 hét alatt. És közel sem enyém a legnagyobb Downswing, nálam sokan 'rendelkeznek' ennél sokkal nagyobbal is. Ajánlom fricirics blogját.

Remélem egyszer én is kapok ilyet:) Lehet h most néhány napig pihentetem, pedig tolni akarom a vpp akció miatt:D

Campus
Válasz FeketeS kommentjére
2011. aug. 8. 22:49

Ha érdekel, akkor vtam már 650k zsetonnal EV alatt, ami kb. azt jelenti, hogy nekem olyan 75-100 db ilyen magic river jött le 1 hét alatt. És közel sem enyém a legnagyobb Downswing, nálam sokan 'rendelkeznek' ennél sokkal nagyobbal is. Ajánlom fricirics blogját.

Időközben meglestem fricirics-et. Nagyon durva júliusi hónapja volt. :( De ezek szerint van miből buknia, van fedezete. :) GL neki a jövőben! Remélem h ez a hosszútávos dolgot, amit ő is vár beadja majd! :)

Krinya
Válasz Campus kommentjére
2011. aug. 9. 0:22

pokerstars 7 dolláros sit and go ingyen?

Szisztok!
Látom hogy van ez az ajándék sit and go ticket ha befizetek 20 dollárt. Ezt jól értem hogy lehet olyat csinálni hogy befizetek 20 dodót megkapom a ticket-et, lejátszom, és utána vissza utalok 20-at?

dexterjacko
Válasz Krinya kommentjére
2011. aug. 9. 1:12

Szisztok!
Látom hogy van ez az ajándék sit and go ticket ha befizetek 20 dollárt. Ezt jól értem hogy lehet olyat csinálni hogy befizetek 20 dodót megkapom a ticket-et, lejátszom, és utána vissza utalok 20-at?

Természetesen lehet, csak kifizetni nem lehet a promó alatt, mert akkor érvényét veszti a bónuszkód, de miután már megkaptad a ticketet szabad a pálya.

Maxxxika
Válasz dexterjacko kommentjére
2011. aug. 9. 1:26

Nincs valami minimum összeg kiutalásnál? Úgy rémlik van.

BaXee
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 9. 2:33

Nincs valami minimum összeg kiutalásnál? Úgy rémlik van.

Én pár hete 1$-t utaltam netellerre...:)

valekszilard
Válasz BaXee kommentjére
2011. aug. 9. 8:22

Lehet tudni kb. mennyi ponttal lehet BOP ranglistán Merkúr szinten, alacsony pályán top 100ba kerülni, esetleg top 10be?

Krinya
Válasz valekszilard kommentjére
2011. aug. 9. 8:34

Meg tudod nézni hogy most épp hogy àllnak szeritem az jó viszonyitàsi pont

valekszilard
Válasz Krinya kommentjére
2011. aug. 9. 8:48

Meg tudod nézni hogy most épp hogy àllnak szeritem az jó viszonyitàsi pont

sajnos csak az első helyezettnek találtam a pontjáról infót.

daPEPEhu
Válasz valekszilard kommentjére
2011. aug. 9. 8:53

sajnos csak az első helyezettnek találtam a pontjáról infót.

nézd meg a múlt heti ranglistát

Élő ügyfélszolgálat