Kubesz0607
Válasz vinczesz kommentjére
2009. márc. 17. 12:41
Nekem azzal a felkiáltással írták a levelet, hogy "unusual usage of your account". Pedig csak egyszerűen át akartam váltani MB-ről Netellerre.:)
Na az kellemes lehetett :) Én ettől is befostam rendesen:)
...
Ja félrolvastam... :) unusual az szokatlan ha jol tudom... ezek aztán ott vannak rendesen :)
(Cake nem szolt semmi a netellerre való váltáskor)
Polacheck
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. márc. 17. 12:52
Értem. Akkor no para. Csak nem volt vmi bizalomkeltő ez a levél, hasonlót még egyik terem sem kért tőlem. Köszi srácok az infókat!
Én is most váltottam netellerre, tőlem semmit nem kértek az első kifizetésnél. Viszont egy elég nagy összeget ki kellett vennem MB-re és csak utána engedte egyáltalán kiválasztani a netellert.
vinczesz
2009. márc. 17. 13:05
Na az kellemes lehetett :) Én ettől is befostam rendesen:)
...
Ja félrolvastam... :) unusual az szokatlan ha jol tudom... ezek aztán ott vannak rendesen :)
(Cake nem szolt semmi a netellerre való váltáskor)
A vicc az volt az egészben, hogy nem az első cash outom volt Netellerre, úgy, hogy MB-ről ment be a pénz. Viszont ez egy nagyobb összeg volt. Kioktattak, hogy nem pénzváltó egység a terem stb-stb, de a szükséges doksik elküldése után még hálálkodó levelet is kaptam, hogy mennyire örülnek, hogy támogatásommal könnyítettem a munkájukat. Pedig a bankkártyámat nem is voltam hajlandó beszkennelni nekik, hiszen én se használom, ők se tegyék.
A Cake nekem se szólt, de hozzátartozik, hogy nekik sok rake-et termeltem.
Kubesz0607
Válasz vinczesz kommentjére
2009. márc. 17. 20:59
A vicc az volt az egészben, hogy nem az első cash outom volt Netellerre, úgy, hogy MB-ről ment be a pénz. Viszont ez egy nagyobb összeg volt. Kioktattak, hogy nem pénzváltó egység a terem stb-stb, de a szükséges doksik elküldése után még hálálkodó levelet is kaptam, hogy mennyire örülnek, hogy támogatásommal könnyítettem a munkájukat. Pedig a bankkártyámat nem is voltam hajlandó beszkennelni nekik, hiszen én se használom, ők se tegyék.
A Cake nekem se szólt, de hozzátartozik, hogy nekik sok rake-et termeltem.
Igen, én is ezt furcsálom, hogy a sokadik kiutalásnál kell igazolni magad. Nem tudom miért szóltak neked, hogy nem pénzváltó. Miért nem szabályozzák akkor ezeket a terem házirendjében, vagy miért nem engedni egyszerüen az ilyen cash outot? Na mindegy.
Polacheck
2009. márc. 17. 21:11
Stars a VIP szinteket hónap végén osztja, vagy ha megvan a következő szinthez szükséges pont, akkor azonnal?
malacka001
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 17. 21:12
azonnal és köv hónap végéig vagy azon a szinten
Polacheck
Válasz malacka001 kommentjére
2009. márc. 17. 21:15
azonnal és köv hónap végéig vagy azon a szinten
Thx. Akkor már csak annyit kellene elérnem, hogy riverre ne jöjjön le 10-ből 8x az ellenfél 3 outja és mehetek magasabb limitre. :D
Va
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 18. 12:20
Ha a köv. szinthez szükségem van X fpp-re, de szeretnék vásárolni valamit a shopból, akkor a levásárolt fpp-k is beleszámítanak az eddig gyűjtött fpp-imbe, vagy annyival többet kell gyűjtenem a köv. szinthez?
ceewyl
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 18. 12:24
Ha a köv. szinthez szükségem van X fpp-re, de szeretnék vásárolni valamit a shopból, akkor a levásárolt fpp-k is beleszámítanak az eddig gyűjtött fpp-imbe, vagy annyival többet kell gyűjtenem a köv. szinthez?
A VIP szint nem FPP, hanem VPP szerint van.
Vásárolhatsz nyugodtan.
V.Peti
Válasz Va kommentjére
2009. márc. 18. 12:30
nem, beleszámolódnak, nem kerülnek törlésre, csak felhasználásra.