cake
Válasz japmark kommentjére
2009. márc. 15. 22:05

mindenkinél lassú a PS vagy csak nálam??

lehet a szokásos vasárnapi belassulás, de nem tűnik fel, mert az erőforrásom se valami gyors...

szigma
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 16. 0:15

Ide is berakhatnád a linket, ha nem titkos.;)
Köszi!

pnews linkje volt, Én 2x próbáltam nem jött össze

Kubesz0607
Válasz szigma kommentjére
2009. márc. 17. 11:57

Hali.

Tegnap előtt cash outoltam starsrol amire ma reggel katam egy érdekes levelet. Küldjek nekik közüzemi számlát, jogsimásolatot, személyi másolatot, bankszámlakivonatot, és bizonyitsam be hogy a Stars számla az enyém. Ez az utóbbi iden nagy gondot fog jelenteni, ugyanis nem tudom hogy kell. Érdekesség, hogy másoltak egy kérdőivet mailban, amit ki kell nyomtatni, KÉZZEL kitölteni, beszkennelni, és visszaküldeni nekik. Jó hogy ujjlenyomatot, végbéltükrözést meg vizeletmintát nem kérnek... Nem tudom mi ez. Rendőrségbe mennt át a stars vagy mi?

A vicc az h kb. ez a 20. kiutalásom a Starsrol és most kell igazolnom magam??? Eddig tudták hogy kinek fizetnek???

Kapott már valaki ilyen levelet vagy ez egy uj trendi a best poker teremnél???

Neomorf
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. márc. 17. 12:01

Hali.

Tegnap előtt cash outoltam starsrol amire ma reggel katam egy érdekes levelet. Küldjek nekik közüzemi számlát, jogsimásolatot, személyi másolatot, bankszámlakivonatot, és bizonyitsam be hogy a Stars számla az enyém. Ez az utóbbi iden nagy gondot fog jelenteni, ugyanis nem tudom hogy kell. Érdekesség, hogy másoltak egy kérdőivet mailban, amit ki kell nyomtatni, KÉZZEL kitölteni, beszkennelni, és visszaküldeni nekik. Jó hogy ujjlenyomatot, végbéltükrözést meg vizeletmintát nem kérnek... Nem tudom mi ez. Rendőrségbe mennt át a stars vagy mi?

A vicc az h kb. ez a 20. kiutalásom a Starsrol és most kell igazolnom magam??? Eddig tudták hogy kinek fizetnek???

Nekem már befizetéskor kellett elintéznem ugyanezeket. No para! Egyszer lezongorázod, aztán kész!

ceewyl
2009. márc. 17. 12:01

Ugyanarról az IP címről csináltad a cash outot, mint amin játszani szoktál?

Kubesz0607
2009. márc. 17. 12:05

Ugyanarról az IP címről csináltad a cash outot, mint amin játszani szoktál?

Igen.
Csak most nem Mb-re hanem Netellerre. De Netellerről is fizettem be legutóbb. Te ugyanilyen témájú levelet kaptál?

vinczesz
2009. márc. 17. 12:24

Igen. Csak most nem Mb-re hanem Netellerre. De Netellerről is fizettem be legutóbb. Te ugyanilyen témájú levelet kaptál?

Pontosan emiatt csinálják, mármint a MB - Neteller váltás miatt. Nekem az Everest kérte ugyanezeket. Elküldtem nekik, amit tudtam és rendben is volt.

ceewyl
2009. márc. 17. 12:24

Igen.
Csak most nem Mb-re hanem Netellerre. De Netellerről is fizettem be legutóbb. Te ugyanilyen témájú levelet kaptál?

Én még nem, igaz nem is CO-oltam PS-ről.
Szerintem csak rutineljárás, mint a Neteller regisztrációnál.

Kubesz0607
2009. márc. 17. 12:28

Értem. Akkor no para. Csak nem volt vmi bizalomkeltő ez a levél, hasonlót még egyik terem sem kért tőlem. Köszi srácok az infókat!

vinczesz
2009. márc. 17. 12:31

Értem. Akkor no para. Csak nem volt vmi bizalomkeltő ez a levél, hasonlót még egyik terem sem kért tőlem. Köszi srácok az infókat!

Nekem azzal a felkiáltással írták a levelet, hogy "unusual usage of your account". Pedig csak egyszerűen át akartam váltani MB-ről Netellerre.:)

Élő ügyfélszolgálat