lenne 5w$-s eladóm, érdekel esetleg valakit? vagy ilyen kevés senkit nem érint?
Egy elég amatőr kérdésem lenne a pokerstarsal kapcsolatban.Nevezetesen a T$ és W$ működése nem tiszta nekem. (Jó lenne ha ezt is leírná valaki,mert a pokerstarson elég pongyola a fogalmazás.)
Ahogy olvastam T$-t lehet használni sng nevezésre. Ami kérdéses számomra,hogy amennyiben veszek tegyük fel 200 T$-t akkor azt felhasználhatom-e mondjuk 10 különböző sng nevezésre, illetve ha van mondjuk 3 T$-om akkor egy 5$-os sngre nevezhetek-e úgy, hogy a 3 T$ elköltöm és a maradékot cashben fizetem. - Az egész ami miatt ez felmerült bennem, hogy talán olcsóbb lenne T$-t venni és abból sng-ket játszani.
Persze bármire felhasználhatod, és ha van T$-od és nevezel egy versenyre vagy sng-re akkor először abból vonja le a nevezési díjat.Közösen használni a T$-t és a rendeset azt hiszem csak abban az esetben lehet ha már elfogyott a T$-od és nem elég a nevezésre, akkor kipótolhatod. Vannaka oldalak ahol lehet T$ venni 98-99%-on elvileg nagy mennyiségben valamivel olcsóbban tudsz kijönni.
. Vannaka oldalak ahol lehet T$ venni 98-99%-on elvileg nagy mennyiségben valamivel olcsóbban tudsz kijönni.
Venni még nem vettem, de eladni már igen és simán ment.
Pü-ben küldöm a linket.
lenne 5w$-s eladóm, érdekel esetleg valakit? vagy ilyen kevés senkit nem érint?
Venni még nem vettem, de eladni már igen és simán ment.
Pü-ben küldöm a linket.
mindenkinél lassú a PS vagy csak nálam??
mindenkinél lassú a PS vagy csak nálam??
a vasárnapi 200k-s verseny miatt szokott...