kacsa1st
Válasz woothemac kommentjére
2020. jan. 21. 11:32

Hali!

Ki milyen handkonvertert használ itt?

Igazat megvallva kicsit tartok 3rd party szoftverektől mert bármi lehet bennük (ráadásul legtöbb ilyen cucc frankó oroszok által megírt okosság).

Aenima
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. jan. 21. 15:52

Ki milyen handkonvertert használ itt?

Hi!

Én ezt használtam, 8 hónapja. Chico Сonverter for Holdem Manager and PokerTracker
40$. A legolcsóbb, lifetime license és jól működik.
Szerintem ők is oroszok, de nem volt semmi ilyen jellegű probléma vele.
Néha előfordult, h nem mutat semmit a hud, akkor stop HH import, majd start és helyreáll.
Skype-on (live: planetconverter) kell felvenni velük a kapcsolatot a vásárláshoz.

Admin
2020. júl. 7. 10:00

A kért Tigergaming exkluzív akadémiás extra visszatérítések a mai napon elküldésre kerültek.

Itt tudod te is igényelni ezt az extrát - legjobb deal garanciával >>

time4revenge
2020. júl. 13. 10:03

Másnál sem megy a terem ?

MADriD
2020. okt. 4. 19:02

Soha ne játsszatok, ne fizessetek be erre az oldalra. Volt már dolgom egy két rossz supporttal, de nekik sikerült messze mindent alulmúlni. Ha bármit el akarsz intézni telefonálgathatsz nekik Panamába 1$/percért angolul alig tudó ázsiaiakkal olyan recsegő vonalban amit érteni sem lehet. 10-15 percenként pedig viccből megszakad a vonal, csak hogy az egész procedúrát kezdhesd elölről.
Egy rossz vicc az egész terem a botokról nem is beszélve.

Admin
2020. dec. 21. 12:57

A Tigergamingen és a Chico hálózat többi termében (Betonline és Sportsbetting) is tudtok nálunk exkluzív, privát ajánlatot igényelni. Ajánlatunkra legjobb deal garanciát adunk, ha másnál jobbat kapsz, jelezd nekünk és mi kimatekozzuk a legjobb dealt.

Tudnivalók a hálózatról:

Pro:

[*]Kellemes mezőny, az átlagnál több fish és kevesebb regulár
    [*]$1000-os első befizetési bónusz

Kontra:

[*]Elhúzódó cash out-ok, több játékosnak olyan érzése van, mintha direkt megnehezítenék a kifizetéseket
    [*]Lassú és az átlagnál gyengébb minőségű support (Mi igyekszünk segíteni, de affiliate téren is sokkal lassabban haladnak a dolgok, mint más termeknél!)

Összességében azt mondhatjuk, hogy a gyengébb mezőny ára a nehézkes cash-outok és a gyenge support.

Amennyiben kipróbálnád a Tigergaminget (vagy esetleg a Betonline vagy Sportsbetting termeket) itt tudsz exkluzív privát ajánlatot kérni tőlünk >>

Admin
2021. márc. 30. 15:30

Változások április 1-től a Tigergaming dealekben

Sajnos a Tigergaming múlt hét pénteken egy jelentős változtatást eszközölt az affiliate dealjeiben és a régi játékosok esetében gyakorlatilag megszüntette a commission fizetéseket. (Ez a módosítás valójában tudomásunk szerint Chico network szintű.)

Miért?

Az indoklás szerint a játékosbázis minőségén akarnak javítani és ezt a lépést már régóta tervezték. Sajnos a partnereknek azonban csak néhány nappal április 1 előtt szóltak.

Mit jelent mindez?

Az egyedi dealek április 1-től sajnos megszűnnek, mivel nincs miből kifizetni őket.

Biztosan megszűnnek hosszú távra ezek a dealek?

Reméljük, hogy nem. Jelenleg azon dolgozunk, hogy egyezségre jussunk a teremmel és hogy maradjunk az eredeti megállapodásnál. Sajnos a Chico hálózat esetében az átfutási idő jelentősen több szokott lenni, mint a többi partner esetében, ezért kisebb csoda lenne az, ha mindez április 1 előtt megtörténne.

Amint kiderülnek a részletek, jelentkezünk. Az egyedi dealben lévő játékosokat pedig egyéni szinten is tájékoztatjuk.

EUBANK
2021. ápr. 8. 18:56

Akinek van itt számlája és nem játszott egy ideje lépjen be, engem megdobott a terem 50 dollárral:-)

Cadzo22
2021. máj. 2. 0:58

Kifizetni hogy lehet? Befizettem mastercard kártyával de kifizetni nem tudok....

S70B56
2021. máj. 7. 20:59

Üdv!
Azt látom hogy Skrillről be lehet fizetni, de kifizetésnél nem találom a Skrillt, én vagyok láma vagy tényleg ilyen?

Élő ügyfélszolgálat