Hali!
Ki milyen handkonvertert használ itt?
Igazat megvallva kicsit tartok 3rd party szoftverektől mert bármi lehet bennük (ráadásul legtöbb ilyen cucc frankó oroszok által megírt okosság).
Ki milyen handkonvertert használ itt?
A kért Tigergaming exkluzív akadémiás extra visszatérítések a mai napon elküldésre kerültek.
Itt tudod te is igényelni ezt az extrát - legjobb deal garanciával >>
Másnál sem megy a terem ?
Soha ne játsszatok, ne fizessetek be erre az oldalra. Volt már dolgom egy két rossz supporttal, de nekik sikerült messze mindent alulmúlni. Ha bármit el akarsz intézni telefonálgathatsz nekik Panamába 1$/percért angolul alig tudó ázsiaiakkal olyan recsegő vonalban amit érteni sem lehet. 10-15 percenként pedig viccből megszakad a vonal, csak hogy az egész procedúrát kezdhesd elölről.
Egy rossz vicc az egész terem a botokról nem is beszélve.
A Tigergamingen és a Chico hálózat többi termében (Betonline és Sportsbetting) is tudtok nálunk exkluzív, privát ajánlatot igényelni. Ajánlatunkra legjobb deal garanciát adunk, ha másnál jobbat kapsz, jelezd nekünk és mi kimatekozzuk a legjobb dealt.
Tudnivalók a hálózatról:
Pro:
Változások április 1-től a Tigergaming dealekben
Sajnos a Tigergaming múlt hét pénteken egy jelentős változtatást eszközölt az affiliate dealjeiben és a régi játékosok esetében gyakorlatilag megszüntette a commission fizetéseket. (Ez a módosítás valójában tudomásunk szerint Chico network szintű.)
Miért?
Az indoklás szerint a játékosbázis minőségén akarnak javítani és ezt a lépést már régóta tervezték. Sajnos a partnereknek azonban csak néhány nappal április 1 előtt szóltak.
Mit jelent mindez?
Az egyedi dealek április 1-től sajnos megszűnnek, mivel nincs miből kifizetni őket.
Biztosan megszűnnek hosszú távra ezek a dealek?
Reméljük, hogy nem. Jelenleg azon dolgozunk, hogy egyezségre jussunk a teremmel és hogy maradjunk az eredeti megállapodásnál. Sajnos a Chico hálózat esetében az átfutási idő jelentősen több szokott lenni, mint a többi partner esetében, ezért kisebb csoda lenne az, ha mindez április 1 előtt megtörténne.
Amint kiderülnek a részletek, jelentkezünk. Az egyedi dealben lévő játékosokat pedig egyéni szinten is tájékoztatjuk.
Akinek van itt számlája és nem játszott egy ideje lépjen be, engem megdobott a terem 50 dollárral:-)
Kifizetni hogy lehet? Befizettem mastercard kártyával de kifizetni nem tudok....
Üdv!
Azt látom hogy Skrillről be lehet fizetni, de kifizetésnél nem találom a Skrillt, én vagyok láma vagy tényleg ilyen?