EUBANK
Válasz woothemac kommentjére
2021. máj. 7. 21:51

A skrillt valamiért levették a kifizetésről, én netellere utalók ki.

moroska
2022. márc. 31. 8:32

Sziasztok
Vett ki innen pénzt mostanában valaki?
Egész egyszerűen nem tudok továbblépni a cahierben, nem enged továbblépni.
Rosszul van kitöltve az accountomban a state/province fül ezt jelzi is pirossal,
de nem tudom kijavítani. Ők se hajlandoak , akarják átírni. Volt 8-10 levélváltás,
küldtem bankszámla kivonatot és semmi.
Eléggé tanácstalan vagyok.
Valaki mondana valami okosat azt megköszönném...
:(

Admin
Válasz moroska kommentjére
2022. márc. 31. 9:28

Sziasztok
Vett ki innen pénzt mostanában valaki?
Egész egyszerűen nem tudok továbblépni a cahierben, nem enged továbblépni.
Rosszul van kitöltve az accountomban a state/province fül ezt jelzi is pirossal,
de nem tudom kijavítani. Ők se hajlandoak , akarják átírni. Volt 8-10 levélváltás,
küldtem bankszámla kivonatot és semmi.
Eléggé tanácstalan vagyok.
Valaki mondana valami okosat azt megköszönném...
:(

Szia.

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben és megnézzük, hogyan tudnánk segíteni neked.

As Roma
Válasz Admin kommentjére
2022. aug. 2. 0:02

Ez mégis mi?Ilyet kapott már vki???Nekem ma jött...
"It has come to our attention that your TigerGaming account is registered in Hungary. Please note that, per our Terms and Conditions, TigerGaming does not accept customers from Hungary and your account has been closed. All pending wagers have been cancelled and refunded. You have until August, 5th 2022 to withdrawal your remaining funds."
Vagy ez csak a sportfogadás számlára vonatkozna?

time4revenge
2022. aug. 2. 0:17

Én is ezt kaptam.Heti 3ks limittel elég nehéz lesz ezt 3 nap alatt cozni főleg akinek több van bent mint nekem.
Adminok utána kérdezhetnének ilyenkor mi van mert ez így nagy sz.s.

sakkos000
2022. aug. 2. 1:18

Ha vki újra regisztrál mondjuk UK lakcímmel, lehetséges? Elviekben kérdezem csak :D

Lef---
Válasz As Roma kommentjére
2022. aug. 2. 14:36

én is megkaptam ezt a fantasztikus üzenetet, azért furcsa, mert pár napja vágtak hozzám ajándék pénzt... fura

time4revenge
2022. aug. 2. 15:06

Játtszani még lehet, egyenlőre megy minden co is kiért pár óra alatt , de jó lenne tudni hogy akkor most heti limit van e még CO-ra mert ilyet én sehol nem találok már.

As Roma
Válasz time4revenge kommentjére
2022. aug. 2. 18:06

Játtszani még lehet, egyenlőre megy minden co is kiért pár óra alatt , de jó lenne tudni hogy akkor most heti limit van e még CO-ra mert ilyet én sehol nem találok már.

Ti hogy oldjátok meg a kifizetést?én nem látok sem skrill sem netellert ,sem visat itt,de még bank tranfert sem..Engem csak criptoban akarnak kifizetni..

time4revenge
2022. aug. 2. 21:50

Na most van gáz . Your account locked. Please contact Customer service.

Élő ügyfélszolgálat