novy
Válasz time4revenge kommentjére
2022. aug. 2. 22:18

Sajnos a support sincs a helyzet magaslatán, nagyjából 8 órával ezelőtt ígértek, hogy válaszolnak nekem a kérdésemre, de semmi.

novy
Válasz As Roma kommentjére
2022. aug. 2. 22:21

Ti hogy oldjátok meg a kifizetést?én nem látok sem skrill sem netellert ,sem visat itt,de még bank tranfert sem..Engem csak criptoban akarnak kifizetni..

Nálam szerepel a Neteller, bár visszautasították a kifizetést..

time4revenge
Válasz woothemac kommentjére
2022. aug. 2. 22:21

Már második live supportossal próbálokozom de vagy szétkapcsol vagy azt sem tudja milyen rendezvényen van.

novy
Válasz time4revenge kommentjére
2022. aug. 2. 22:30

Valószínű nem fognak tudni segíteni, majd továbbítják az ügyet az illetékes részlegnek, akik 24 órán belül válaszolnak majd e-mailben. De azt ígérték, hogy ne izguljak a bankroll miatt, találnak megoldást a helyzetre.

time4revenge
2022. aug. 2. 22:53

Van egy olyan érzésem , hogy ez nem lesz egy egyszerű menet :(

As Roma
Válasz novy kommentjére
2022. aug. 2. 22:57

Nálam szerepel a Neteller, bár visszautasították a kifizetést..

Engem nagy nehezen kifizettek ,de csak bitcoinban voltak hajlandoak...csinálnom kellett gyorsan egy Coinbase számlát,most azon van a pénz..Kérdés az,hogy onnan,hogy tudom levarázsolni és persze mekkora minusszal! Döbbenet,hogy mekkora tróger banda ez!Az meg,hogy ezt büntetlenül megtehetik,az már siralmas..

time4revenge
2022. aug. 2. 23:11

Csináltam egy discord servert : https://discord.gg/UbFAWwX5

Próbáljunk segíteni egymásnak .

time4revenge
2022. aug. 3. 1:07

Coinbassel vigyázni kell.

I would be cautious 1
iirc especially coinbase might restrict getting payments from "gambling providers"

PokiArc
2022. aug. 3. 5:18

Sracok a Betonline-rol is tiltjak a magyarokat?

aggressivepostflopcbet
2022. aug. 3. 11:52

wirex -re lehet kiutalni kriptót, ingyenes a kártya, kriptót lehet váltani dollárra/forintra. (én acr miatt nyitottam náluk számlát)

Élő ügyfélszolgálat