Tir-X
Válasz netfalo kommentjére
2016. aug. 23. 16:18

Szerintem megjött az már. Nem lehet, hogy csak nem vetted észre? Úgy értem nincs róla értesítő, csak rákerül a számlára.
Ezúttal én már a race vége utáni napon (azt hiszem, vagy másnap) láttam, hogy megjött a számlára.

buckaroo
2016. aug. 23. 16:48

Azért 600 eu feltűnne, de nem emlékszem rá hogy jött volna, tehát te, már 17én a race másnapján megkaptad? Az nem véletlenül a Summer Bootcamp pénz volt?

buckaroo
Válasz buckaroo kommentjére
2016. aug. 23. 17:29

Nos alaposabban utánanéztem, és továbbra sem látom, könnyű dolgom volt mert nem volt a számlámon pénz, 16.án kedden jött meg a SommerBC 6. pénz és onnantól minden napot átszámoltam a fiókelőzményekkel, ami tartalmazza a kihívásos pénzeket és a bónuszokat is, hozzáadtam a SBC 7. et és pont annyi jött ki mint amennyim van, és ugye a RRace legkorábban csak 17én jöhetett meg.

Admin, ha nem nagy kérés rákérdeztek hogy az aug. első racet kifizették-e már? Előre is köszi!!

Admin
2016. aug. 23. 17:42

Nos alaposabban utánanéztem, és továbbra sem látom, könnyű dolgom volt mert nem volt a számlámon pénz, 16.án kedden jött meg a SommerBC 6. pénz és onnantól minden napot átszámoltam a fiókelőzményekkel, ami tartalmazza a kihívásos pénzeket, hozzáadtam a SBC 7. et és pont annyi jött ki mint amennyim van, és ugye a RRace legkorábban csak 17én jöhetett meg.

Admin, ha nem nagy kérdés rákérdeztek hogy az aug. első racet kifizették-e már? Előre is köszi!!

Úgy tudjuk a nyeremények kifizetésére még nem került sor, de utánakérdezünk mindenképp, és kérjük őket, hogy mihamarabb utalják a nyereményeket.

buckaroo
Válasz Admin kommentjére
2016. aug. 23. 17:48

Úgy tudjuk a nyeremények kifizetésére még nem került sor, de utánakérdezünk mindenképp, és kérjük őket, hogy mihamarabb utalják a nyereményeket.

Köszi a gyors választ, szuper!!

Admin
2016. aug. 24. 10:28

Nos alaposabban utánanéztem, és továbbra sem látom, könnyű dolgom volt mert nem volt a számlámon pénz, 16.án kedden jött meg a SommerBC 6. pénz és onnantól minden napot átszámoltam a fiókelőzményekkel, ami tartalmazza a kihívásos pénzeket és a bónuszokat is, hozzáadtam a SBC 7. et és pont annyi jött ki mint amennyim van, és ugye a RRace legkorábban csak 17én jöhetett meg.

Admin, ha nem nagy kérés rákérdeztek hogy az aug. első racet kifizették-e már? Előre is köszi!!

Az Unibettől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az augusztusi 1. race nyereményei ma reggel kifizetésre kerültek. A csúszásért elnézést kérnek!

Tosinnyo
2016. aug. 24. 11:33

Ma reggel (7 után, de 11.30 előtt :)) én is megkaptam, mint a RakeRace, mint az olimpia alatt futó Rio Showdown Race nyereményét!!
köszi :)

buckaroo
Válasz Admin kommentjére
2016. aug. 24. 13:16

Az Unibettől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az augusztusi 1. race nyereményei ma reggel kifizetésre kerültek. A csúszásért elnézést kérnek!

Köszi!! :)

xfactor675
2016. aug. 26. 8:18

szerintetek az működőképes koreográfia, hogy Netellerről virtuális kártyával fizetek be? köszi

L.T.
2016. szept. 4. 18:22

Sziasztok!

Korábban olvastam már hogy nem egyszerű befizetni a terembe,vagy beregisztrálni.
Nem emlékszem pontosan h mi is volt a nehézség.

Élő ügyfélszolgálat