GreenLine
Válasz L.T. kommentjére
2016. szept. 4. 18:27

Sziasztok!

Korábban olvastam már hogy nem egyszerű befizetni a terembe,vagy beregisztrálni.
Nem emlékszem pontosan h mi is volt a nehézség.

nincs skrill és neteller ki/befizetés csak a régen regisztráltaknak

L.T.
Válasz GreenLine kommentjére
2016. szept. 4. 18:30

nincs skrill és neteller ki/befizetés csak a régen regisztráltaknak

Köszi a gyors választ.
Van esetleg vmi mód rá hogy új befizetőként ez mégis működjön?

buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2016. szept. 12. 19:03

Azt ugye jól gondolom, hogy az Unibet Open Package-t semmilyen módon nem tudom pénzre váltani? Persze kivéve, ha részt veszek rajta...

gabriel73
2016. szept. 12. 19:17

Hali! Készpénzre nem tudod,az tuti. Az 1.csomagért 1000€ értékű cash-tickettet,míg a 2.csomagért 1750€ cash-tickettet kaphatsz. A tickettek akkor válnak valódi pénzzé,ha megadott számú floppnézést teljesítesz . A költőpénzt azt mindegyik esetben megkapod cash-ben.

buckaroo
Válasz gabriel73 kommentjére
2016. szept. 12. 19:44

Hali! Készpénzre nem tudod,az tuti. Az 1.csomagért 1000€ értékű cash-tickettet,míg a 2.csomagért 1750€ cash-tickettet kaphatsz. A tickettek akkor válnak valódi pénzzé,ha megadott számú floppnézést teljesítesz . A költőpénzt azt mindegyik esetben megkapod cash-ben.

Köszi, akkor ha van egy csomagom, azt be tudom váltani egy 1k-s cash ticketre? írok a supportnak hogy nem tudok menni, és kész?

buckaroo
2016. szept. 12. 19:59

Közben megtaláltam.. :)

" Unibet Open package won via Challenges can otherwise be replaced by €1000 in Tickets of your choice upon demand. Please contact info@unibetsupport.com and specify the desired tickets."

gabriel73
2016. szept. 12. 20:09

Ok,rendben:)

Bmbie
Válasz gabriel73 kommentjére
2016. szept. 26. 16:50

Sziasztok!

Játszik most valaki unibeten és be tud lépni jelen pillanatban?

Valami technikai problémájuk lehet,vagy az én számlámat blokkolják,mert nem tudok belépni.

casa001
Válasz Bmbie kommentjére
2016. szept. 26. 19:38

Az első félhavi rakerace pénz megint csúszik, vagy csak én nem vettem észre hogy megjött?

buckaroo
2016. szept. 26. 20:38

Szerintem sem jött még meg...

Élő ügyfélszolgálat