jasonAK
Válasz Tir-X kommentjére
2017. márc. 24. 14:14

https://www.unibetcommunity.com/t5/Ticket-exchange/bd-p/poker-ticket-exchange

A sárga "start a topic" gombra nyomva bejelentkezhetsz az Unibet felhasználóddal. Ez után hozz létre egy topicot a bónuszod meghosszabbításának kérelmével, és írd le az okát is. Esetleg valamit a bónuszról, hogy mikor jár/járt le, és emiatt a hiba miatt nem tudtad kipörgetni, úgyhogy hosszabbítsák meg x nappal. De még mindig nem lehet belépni, úgyhogy ne kevéssel :D

Nagyon rugalmasak szoktak lenni ilyesmiben és ticketek cseréjében, ezt is tudjátok itt kérvényezni, ha pl. szeretnétek egy cash game ticketet SNG ticketekre váltani vagy valami hasonló.

GL!

Koszi a segitseget

buckaroo
Válasz Tir-X kommentjére
2017. márc. 24. 14:16

De még mindig nem lehet belépni

Lassan már két napja.., de mégis vannak bent sokan, ők mobilról nyomják, vagy böngésző? És vajon miért nem történik semmi? A régi klienssel is volt ilyen probléma egy időben...megoldhatnák már végre...

lvfc613
Válasz netfalo kommentjére
2017. márc. 24. 15:34

Böngészőből lehet egyáltalán több asztalon játszani? Nekem 1 asztalt sikerült megnyitni, mert utána eltűnt a lobby és ahelyett jelent meg az az egy asztal, ha visszaléptem a lobbyhoz, akkor az asztal bezárult.

RegGeri
Válasz lvfc613 kommentjére
2017. márc. 24. 16:24

Toltam az ipart a kliensből, ment most rendesen, csak mintha a First depo bónuszom veszett volna el.

dexterjacko
2017. márc. 24. 17:28

Nekem még mindig szar, szürke téglalap...

PenguinTea
Válasz lvfc613 kommentjére
2017. márc. 24. 18:31

Bal felso sarokban a hand szamoknal van +1 ott tudsz uj asztalokat nyitni en is igy tolom

jasonAK
2017. márc. 24. 18:35

Itt mar jo a kliens, GL

buckaroo
2017. márc. 24. 19:10

Nálam is jó, remélem így marad :)

joco11111
Válasz buckaroo kommentjére
2017. márc. 24. 20:15

Végre. Megjavult. :)

Mezo_gsi
2017. márc. 26. 12:34

Az Unibetnél sem szeretnek hétvégén e-mailre válaszolni?

Élő ügyfélszolgálat