Még mindig nem jött meg, sztem senkinek pedig már 12.e van... ez is elég gáz...
A hét első 16 órájába viszont sikerült beleférni! :)
Az imént ugyanis amárciusii nyeremények hiánytalanul jóváírásra kerültek, az alábbiak szerint:
€4.000 Exkluzív Race Március >>>
Az áprilisi €3.000 Exkluzív Race-ünk is fut már, a jelenlegi első helyezett közel 19% extra rakebackkre számíthat, de további 29 helyezést is díjazunk! A jelenlegi állás az alábbi linken érhető el!
€3.000 Exkluzív Race Április >>>
Ha még nincs Unibet számlád és szeretnél kiemelkedő visszatérítés mellett pókerezni gyenge mezőnyben, regisztrálj most!
Unibet Poker Regisztráció, Legjobb deal garanciával>>>
Nálatok is behalt?
Nálatok is behalt?
Most léptem be, itt jó. Azóta már ott is?
Másnál is ez jön csak be?
Böngészőből be tudok lépni, vannak fent szokásos mennyiségben, de továbbra se nyitja meg a szoftvert.
Nálam is ez volt. Újratelepítettem a szoftvert, utána jó lett egy rövid ideig. Aztán megint rossz volt. Megint újratelepítettem, most azóta működik.
Nálam is ez volt. Újratelepítettem a szoftvert, utána jó lett egy rövid ideig. Aztán megint rossz volt. Megint újratelepítettem, most azóta működik.
Na, ez a ma véget érő szülinapi nyereményeső elég bőkezű volt velem, bejött 320€-nyi érték vele, 10% rakebacknek megfelel az időszakra.:D
Az áprilisi race nyeremények pénteken jóváírásra kerültek, az alábbiak szerint:
€3.000 Exkluzív Race április>>>
A májusi €3.000 Exkluzív Race-ünk is fut már! A jelenlegi állás az alábbi linken érhető el:
€3.000 Exkluzív Race május >>>
Ha még nincs Unibet számlád és szeretnél kiemelkedő visszatérítés mellett pókerezni gyenge mezőnyben, regisztrálj most!
Unibet Poker Regisztráció, Legjobb deal garanciával>>>