Admin
Válasz naris kommentjére
2022. dec. 14. 16:53

Egy hete kértem €100 kifizetést próbaképpen. Muchbetter-re.
Egyből nekiálltak a befizetős hitelkártyát validálni (ennek mi köze a kifizetéshez ugye...), a személyi validálás már évek óta megtörtént.
Enyhén szólva durva hogy ilyen pitiáner módon szivatnak.

Szia! Ez egy standard eljárás, törvényi kötelezettsége a termeknek ezeket a lépések megtenni, mielőtt egy kifizetést teljesítenek. Valószínűleg nem lesz probléma a folyamattal és remélhetőleg hamarosan meglesznek vele. Ha valami gond merülne fel, vagy nagyon elhúzódna, nyugodtan jelezd nekünk és segítünk!

wakerbab
Válasz netfalo kommentjére
2022. dec. 15. 18:19

Elöző havi rakeback mèg nem èrkezett meg?

Masters800
Válasz wakerbab kommentjére
2022. dec. 15. 18:33

Nekem már 7.-e körül megjött.

naris
Válasz Admin kommentjére
2022. dec. 15. 23:54

oké, nevezhetünk "standard"-nak egy ilyen eljárást, de ettől még ócska szivatás.
Érdekes, amíg néha-néha befizettem, akkor nem volt gondjuk a hitelkártyám "hitelességével".
Most hogy kifizetést kértem (a nyert összeg töredékét) akkor persze 2-5 napos hitelesítésre van szükség.
Amit megreklamáltam a 8. napon...
Mire kértek még valamit, amit korábban is kérhettek volna, de amíg nem reklamáltam addig semmit se csináltak, piszkosul nem volt sürgős nekik...

Feriboyslimshady
Válasz naris kommentjére
2022. dec. 16. 0:33

minden teremben ugyanez az eljárás.
kifizetni csak akkor fognak, hogy ha megvan az "account verification" (számla hitelesítés, de ezalatt nem a bankszámládad/bankkártyádat értik hanem a pókertermi regisztrációd hitelesítését, hogy tényleg az vagy akinek mondod magad)

Ehhez általában a személyid 2 oldalát és egy közüzemi számla (pl víz vagy villany) másolatát el kell küldeni a teremnek. (valahol emailben, máshol a weboldalukon van erre külön rész) Bankkártyával már régen fizettem be terembe, lehet annak a másolatát is kérik.
Én ezt még akkor megcsinálom amikor regisztrálok egy terembe, hogy később a kifizetéskor ne kelljen erre várni.
Ezt javaslom neked is.

Admin
Válasz naris kommentjére
2022. dec. 16. 12:03

oké, nevezhetünk "standard"-nak egy ilyen eljárást, de ettől még ócska szivatás.
Érdekes, amíg néha-néha befizettem, akkor nem volt gondjuk a hitelkártyám "hitelességével".
Most hogy kifizetést kértem (a nyert összeg töredékét) akkor persze 2-5 napos hitelesítésre van szükség.
Amit megreklamáltam a 8. napon...
Mire kértek még valamit, amit korábban is kérhettek volna, de amíg nem reklamáltam addig semmit se csináltak, piszkosul nem volt sürgős nekik...

Szia.

Sajnos a termek eljárásai néha több időt vesznek igénybe mint ami logikusnak tűnne.

Közben felvettük a kapcsolatot a teremmel, hogy kiderítsük, miért nem kaptad meg a nyereményedet.

Kérek vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén, hogy ha az Unibet válaszol azonnal tudjuk tájékoztatni téged.

Masters800
Válasz netfalo kommentjére
2022. dec. 19. 16:40

Annyira fantasztikusak voltak most, hogy 2 hónap óta először adnak személyre szabott bónuszt 1900€-t 2 hét alatt pont ünnepekre voltak képesek adni.

Admin
Válasz wakerbab kommentjére
2022. dec. 23. 13:30

December 8-án délelőtt kaptad meg a nyereményt. Forintban került jóváírásra a számládon, mivel forintos az egyenleged.

novy
Válasz Admin kommentjére
2023. jan. 16. 19:45

Hosszú idő után én is most kaptam újra playthrough bónuszt, de csak 10% rakebacket adna. Ez korábban nem 20% volt?

lourker
Válasz novy kommentjére
2023. jan. 16. 19:55

Hosszú idő után én is most kaptam újra playthrough bónuszt, de csak 10% rakebacket adna. Ez korábban nem 20% volt?

Szia!

Vesztő időszakban 10%-at, nyerőben 20%-t adnak(nem tudom mi a konkrét "trashold" a kettő között meg azt se mekkora időintervallumot néznek, de ezt válaszolta az uni rep 2+2 amikor kérdezték.)
A shopos meg fixen 20%-os.

Élő ügyfélszolgálat