Player2009
Válasz netfalo kommentjére
2022. nov. 8. 13:09

Sziasztok, az október havi rake race kifizetve. Visszatèrve a bónusz témához. Kaptam egy 25 EUR get 250 rake bónuszt.
Pokiarc: a terembemutató azt gondolom jól írja a rakeback tèmát. Én személy szerint nem ezért játszom itt, nem is figyelem különösebben. Többiektől biztos kapsz választ

daniboy
Válasz PokiArc kommentjére
2022. nov. 8. 13:58

nem nagyon akarok játszani rake back nélküli teremben, mert is 2 nap alatt betoltam 92 USD raket nl10en ami szerintem extrém sok.

Sajnos érdemben csak erre tudok válaszolni. Ami biztos, hogy minél kisebb téten játszol annál magasabb rake-t kell megfizetned bármelyik teremben is játszol. Ezért célszerű feljebb lépni ha adottak rá a körülmények. Az ha nyerő vagy az már egy elég jó ok lehet, persze kell egy jó BR management is mellé. Meg nem mindegy hogy 2-3bb-vel nyersz-e vagy mondjuk 8-10-el. Nagy különbség szerintem nincs egy nl10-20-50 mezőny között. Persze minimálisan jobbak lesznek a regek, de ha tudsz nyerni jobban jársz ha lépkedsz felfelé ;)

RegGeri
Válasz netfalo kommentjére
2022. nov. 10. 19:50

Ma este megint rendszeres leszakadásaim vannak. Úgy tűnik szerver oldali hiba lehet. Még valaki közületek tapasztal hasonlót?

Dini08
Válasz RegGeri kommentjére
2022. nov. 11. 10:39

én is tapasztaltam , ki is léptetett a kliensből, 2. után mentem aludni :)

RegGeri
Válasz Dini08 kommentjére
2022. nov. 11. 12:18

Nekem sajnos tűrni kellett, SNG és MTT is ment. Volt vagy 10-12 leszakadás.

novy
Válasz RegGeri kommentjére
2022. nov. 17. 22:16

Tapasztalt mar barki olyat, hogy a terem nem szivesen fizet ki ewallet-re? Ugy jartam, hogy tobbszor toroltek a kifizetesemet arra hivatkozva, hogy Neteller nem hagyja jova. Sosem jartam meg igy, az account managerem pedig megerositette, hogy nincs nyoma kifizetesi probalkozasnak.

Admin
Válasz novy kommentjére
2022. nov. 18. 12:04

Tapasztalt mar barki olyat, hogy a terem nem szivesen fizet ki ewallet-re? Ugy jartam, hogy tobbszor toroltek a kifizetesemet arra hivatkozva, hogy Neteller nem hagyja jova. Sosem jartam meg igy, az account managerem pedig megerositette, hogy nincs nyoma kifizetesi probalkozasnak.

Szia! Írj nekünk Skype-on kérlek (support1x1) és intézkedünk!

ridik87
Válasz novy kommentjére
2022. nov. 18. 16:46

Szia! Nekem soha nem volt még problémám kifizetésnél!
Próbáltam neteller, skrill, mire olyan árfolyamon váltottak elmennek az anyukba!
Sima kiutalás utalás Unibeten.Tökéltessen váltanak! Mindig időben jön a pénz! Nagy pacsi Nekik!
10-12 pontot nálam Unibet! Ez csak az én véleményem! Mindenkinek más tapasztalata van!

novy
Válasz ridik87 kommentjére
2022. nov. 18. 20:28

Ha azonos a számla és ewallet pénzneme, akkor nincs váltási költség.

naris
Válasz ridik87 kommentjére
2022. dec. 14. 15:11

kiutalás probléma

Egy hete kértem €100 kifizetést próbaképpen. Muchbetter-re.
Egyből nekiálltak a befizetős hitelkártyát validálni (ennek mi köze a kifizetéshez ugye...), a személyi validálás már évek óta megtörtént.
Enyhén szólva durva hogy ilyen pitiáner módon szivatnak.

Élő ügyfélszolgálat