Sziasztok, az október havi rake race kifizetve. Visszatèrve a bónusz témához. Kaptam egy 25 EUR get 250 rake bónuszt.
Pokiarc: a terembemutató azt gondolom jól írja a rakeback tèmát. Én személy szerint nem ezért játszom itt, nem is figyelem különösebben. Többiektől biztos kapsz választ
nem nagyon akarok játszani rake back nélküli teremben, mert is 2 nap alatt betoltam 92 USD raket nl10en ami szerintem extrém sok.
Ma este megint rendszeres leszakadásaim vannak. Úgy tűnik szerver oldali hiba lehet. Még valaki közületek tapasztal hasonlót?
én is tapasztaltam , ki is léptetett a kliensből, 2. után mentem aludni :)
Nekem sajnos tűrni kellett, SNG és MTT is ment. Volt vagy 10-12 leszakadás.
Tapasztalt mar barki olyat, hogy a terem nem szivesen fizet ki ewallet-re? Ugy jartam, hogy tobbszor toroltek a kifizetesemet arra hivatkozva, hogy Neteller nem hagyja jova. Sosem jartam meg igy, az account managerem pedig megerositette, hogy nincs nyoma kifizetesi probalkozasnak.
Tapasztalt mar barki olyat, hogy a terem nem szivesen fizet ki ewallet-re? Ugy jartam, hogy tobbszor toroltek a kifizetesemet arra hivatkozva, hogy Neteller nem hagyja jova. Sosem jartam meg igy, az account managerem pedig megerositette, hogy nincs nyoma kifizetesi probalkozasnak.
Szia! Nekem soha nem volt még problémám kifizetésnél!
Próbáltam neteller, skrill, mire olyan árfolyamon váltottak elmennek az anyukba!
Sima kiutalás utalás Unibeten.Tökéltessen váltanak! Mindig időben jön a pénz! Nagy pacsi Nekik!
10-12 pontot nálam Unibet! Ez csak az én véleményem! Mindenkinek más tapasztalata van!
Ha azonos a számla és ewallet pénzneme, akkor nincs váltási költség.
kiutalás probléma
Egy hete kértem €100 kifizetést próbaképpen. Muchbetter-re.
Egyből nekiálltak a befizetős hitelkártyát validálni (ennek mi köze a kifizetéshez ugye...), a személyi validálás már évek óta megtörtént.
Enyhén szólva durva hogy ilyen pitiáner módon szivatnak.