Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
mikki86
Válasz Dinicsek kommentjére
2013. ápr. 10. 15:06

Fejts ki légyszíves, hogy mit tartasz benne irreálisnak.

NovaTerra
2013. ápr. 10. 16:03

Olyan nem létezik, hogy egy piramis játékról valaki megmondja, hogy mekkorára fog nőni és mikor dől be.
Valamint értem én, hogy szeretnél egy átfogó képet erről. De kizártnak tartom, hogy bármely felhasználó készítene ilyet. Hisz, aki nagyon benne van ebben, az megtartja a szerzett tapasztalatait, aki meg nincs, az nem képes átfogó képet adni. De biztos készült már erről is, jó esetben, független elemzés valamilyen üzleti oldalon.

Orang3J3ws99
Válasz mikki86 kommentjére
2013. ápr. 10. 16:32

Fejts ki légyszíves, hogy mit tartasz benne irreálisnak.

Szerintem arra gondolt titcar, hogy recesszió idején az emberek materiális javakba csoportosítják a megtakarításaikat.

titcar
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2013. ápr. 10. 18:09

Szerintem arra gondolt titcar, hogy recesszió idején az emberek materiális javakba csoportosítják a megtakarításaikat.

recessziótól függetlenül sem egy jó befektetés szvsz :D

mikki86
2013. ápr. 10. 18:29

Oké, de ennyi erővel akkor sem volt jó befektetés, amikor 3 dollárt ért még 1 éve.

MikkaMakka
2013. ápr. 10. 18:53

Oké, de ennyi erővel akkor sem volt jó befektetés, amikor 3 dollárt ért még 1 éve.

bocs, de hidd el bemondásra

titcar
2013. ápr. 10. 18:56

mondta valaki, hogy jó volt?

mikki86
2013. ápr. 10. 19:03

És ez a lényeg. Ha egy befektetést, ami később százszoros hasznot hoz, rossznak ítéltél meg, akkor lehet hogy a mód, ahogyan befektetések minőségét megállapítod, nem megfelelő.

Elvégeztem egy aktuárius szakirányt az eltén, van többéves tőzsdei kereskedelmi tapasztalatom is, mégis elgondolkodtat a dolog.

titcar
2013. ápr. 10. 19:06

És ez a lényeg. Ha egy befektetést, ami később százszoros hasznot hoz, rossznak ítéltél meg, akkor lehet hogy a mód, ahogyan befektetések minőségét megállapítod, nem megfelelő.

Elvégeztem egy aktuárius szakirányt az eltén, van többéves tőzsdei kereskedelmi tapasztalatom is, mégis elgondolkodtat a dolog.

fundamentális oldalról mit gondolsz a történetről? takard le az árfolyamot.

mikki86
2013. ápr. 10. 19:16

Fundamentálisan nyilván egy nulla a dolog. De ami egy devizánál vagy részvénynél fundamentumnak számít, azt nem biztos hogy itt is ugyanúgy kell szemlélni.

És attól még hogy valaminek az értéke hosszútávon akár a 0 felé konvergál, még lehet olyan pillanat, amikor érdemes venni belőle, bármennyire ellentmondásosan is hangzik ez.

Élő ügyfélszolgálat