no még ma is jó ötletnek tűnik? :)
Egyre inkább:)
Mondom, a kérdés itt nem az, hogy mi lesz a bitcoinnal 3 év múlva. Most 150 az árfolyam. Ha annak az esélye, hogy mondjuk a következő 2 hétben valamikor az árfolyam 165 felett lesz, az több mint 90%, akkor megéri venni. Vagy ha van egy 50%-os stop lossunk, akkor az kell, hogy annak az esélye, hogy a 165-öt előbb eléri mint a 75-öt, legyen legalább 83%. Ezek meg szerintem ilyen volatilitás mellett nem annyira hajmeresztő elképzelések.
ha 5 másodperc alatt 40%-os elmozdulásra képes, akkor reálisabb, ha 100%-os stoplosst "használsz". :D márpedig ha 100%-os stoplosst engedhetsz meg magadnak, az ideális, mert akkor a másik oldalon a határ a csillagos ég! :D
1 btc = 61.47 usd
Egyre inkább:)
Mondom, a kérdés itt nem az, hogy mi lesz a bitcoinnal 3 év múlva. Most 150 az árfolyam. Ha annak az esélye, hogy mondjuk a következő 2 hétben valamikor az árfolyam 165 felett lesz, az több mint 90%, akkor megéri venni. Vagy ha van egy 50%-os stop lossunk, akkor az kell, hogy annak az esélye, hogy a 165-öt előbb eléri mint a 75-öt, legyen legalább 83%. Ezek meg szerintem ilyen volatilitás mellett nem annyira hajmeresztő elképzelések.
A legnagyobb oldalon meg felfüggesztették a kereskedést fél napra. Elég komolytalan, de nem annyira meglepő:)
Úgy tűnik én már végleg kimaradok belőle, de azt továbbra sem tudom mondani, hogy nem volt izgalmas spekulációs lehetőség.
Hemzseg a történelmünk a virtuális szuperpénzektől | PORTFOLIO.HU
na sikerült bevásárolni a lejtő alján? :D
Hivatalosan is pénz a Bitcoin.
Igazi valutának minősítette a Bitcoint egy amerikai szövetségi bíró. Az indoklás szerint lehet vele fizetni termékekért vagy szolgáltatásokért, át lehet váltani más pénznemre, és egyes helyeken akár még a rezsit és a lakbért is ki lehet egyenlíteni Bitcoinnal.
Index - Tech - Hivatalosan is pénz a Bitcoin
[video=youtube;TPeLLFvINts]http://www.youtube.com/watch?v=TPeLLFvINts[/video]
ugyanez a másik szemszögből így jelent meg: :D
"Lelőtték a Silk Roadot, felvirágozhat a bitcoin"
igaz a porfolio is ezt írja, csak a címük csalóka