Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
mikki86
Válasz titcar kommentjére
2013. ápr. 11. 13:10

no még ma is jó ötletnek tűnik? :)

Egyre inkább:)

Mondom, a kérdés itt nem az, hogy mi lesz a bitcoinnal 3 év múlva. Most 150 az árfolyam. Ha annak az esélye, hogy mondjuk a következő 2 hétben valamikor az árfolyam 165 felett lesz, az több mint 90%, akkor megéri venni. Vagy ha van egy 50%-os stop lossunk, akkor az kell, hogy annak az esélye, hogy a 165-öt előbb eléri mint a 75-öt, legyen legalább 83%. Ezek meg szerintem ilyen volatilitás mellett nem annyira hajmeresztő elképzelések.

titcar
Válasz mikki86 kommentjére
2013. ápr. 11. 13:14

Mondom, a kérdés itt nem az, hogy mi lesz a bitcoinnal 3 év múlva. Most 150 az árfolyam. Ha annak az esélye, hogy mondjuk a következő 2 hétben valamikor az árfolyam 165 felett lesz, az több mint 90%, akkor megéri venni. Vagy ha van egy 50%-os stop lossunk, akkor az kell, hogy annak az esélye, hogy a 165-öt előbb eléri mint a 75-öt, legyen legalább 83%. Ezek meg szerintem ilyen volatilitás mellett nem annyira hajmeresztő elképzelések.

gl akkor :)

pszibu
Válasz Dinicsek kommentjére
2013. ápr. 11. 13:23

ha 5 másodperc alatt 40%-os elmozdulásra képes, akkor reálisabb, ha 100%-os stoplosst "használsz". :D márpedig ha 100%-os stoplosst engedhetsz meg magadnak, az ideális, mert akkor a másik oldalon a határ a csillagos ég! :D

titcar
Válasz mikki86 kommentjére
2013. ápr. 11. 23:58

1 btc = 61.47 usd

mikki86
2013. ápr. 12. 1:07

A legnagyobb oldalon meg felfüggesztették a kereskedést fél napra. Elég komolytalan, de nem annyira meglepő:)

Úgy tűnik én már végleg kimaradok belőle, de azt továbbra sem tudom mondani, hogy nem volt izgalmas spekulációs lehetőség.

titcar
2013. máj. 1. 8:11

Hemzseg a történelmünk a virtuális szuperpénzektől | PORTFOLIO.HU

na sikerült bevásárolni a lejtő alján? :D

apuka77
2013. aug. 9. 9:00

Hivatalosan is pénz a Bitcoin.
Igazi valutának minősítette a Bitcoint egy amerikai szövetségi bíró. Az indoklás szerint lehet vele fizetni termékekért vagy szolgáltatásokért, át lehet váltani más pénznemre, és egyes helyeken akár még a rezsit és a lakbért is ki lehet egyenlíteni Bitcoinnal.
Index - Tech - Hivatalosan is pénz a Bitcoin

zoltanh
2013. szept. 26. 23:49

[video=youtube;TPeLLFvINts]http://www.youtube.com/watch?v=TPeLLFvINts[/video]

titcar
2013. okt. 4. 1:05
chivasr911
2013. okt. 4. 3:56

ugyanez a másik szemszögből így jelent meg: :D