Van :) 1500usd volt mondjuk 10 btc . Most kb 360k . És igen ,van aki elrakta és Hodl :)
hogy bírtad ki, hogy ne add el 10K körül? elfelejtetted, hogy van?! :D
Nekem is 30 centről 10k. Majd a tető után 7 évvel jövök és mondom, hogy eladtam, sőt már előre látom shortolom is majd onnan :)
Wow Shaikon, nagy kiraly vagy!
Mennyinel cashoutolnal? Le a kalappal, hogy meg most se remeg meg a kezed... :)
Wow Shaikon, nagy kiraly vagy!
Mennyinel cashoutolnal? Le a kalappal, hogy meg most se remeg meg a kezed... :)
Hol lehet binance carddal penzt kivenni Budapesten? Egy euros ATMet probaltam, de elutasitotta (utana Skrillel gond nelkul mukodott). Ez OTP-s euro ATM volt...
Hol lehet binance carddal penzt kivenni Budapesten? Egy euros ATMet probaltam, de elutasitotta (utana Skrillel gond nelkul mukodott). Ez OTP-s euro ATM volt...
Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy gondolatot ha bitcoinos tranzakciókkal szeretnétek pókerezni. A saját érdeketekben ne használjátok a blockchain.com walletet inkább! Full verifycated user vagyok, eleinte 7-8 alkalomig nem volt semmi gond, viszont most betoltam LTC-re 2x100$-t, igazából sokkal többet akartam mert a 3ik 100$os tranzakciót már el is utasították szerencsére. Nyilván kitalálták, hogy scam áldozata lettem (valaki feltörte a fiókom) ő szerintük. Kértek adatokat emailben meg képeket amit inkább nem is részletezek miket kértek, mert bohócot csináltak belőlem kb.... Ez volt 8 napja azóta semmi sem történt se válasz se semmi. A supportnak 5-6x írtam, időpazarlásnak kiváló volt, ugyanis semmit sem segítettek, sőt volt olyan, hogy elegánsan rám zárták a chatet nekik ez volt a help. Persze a apologize and a várják várjak duma az ment kiválóan. Letiltattam a kártyám és felkerestem a bankom, hogy segítsenek vissza vonni a tranzakciót, nem tudom volt-e értelme de majd kiderül. Szóval már több mint egy hete korlátozzák a pénzem indokolatlanul. Utána olvasgattam a neten rajtam kívül nagyon sokat jártak ugyan így, volt aki fél 1 év után sem látta a pénzét. Szóval mindenkinek azt javaslom, hogy ide soha ne fizessem be és ne használja a szolgáltatásaikat, mert ez nonszensz 2022ben. Hatha valakinek ez segít és nincs kedve ilyen kamu körökhöz, legyen szép napotok!
Valaki tudna ajanlani egy bitcoin walletet amit rendszeresen hasznal online pokerhez? Mert korbe neztem es nem nagyon talalok semmit.
Én az Atomic Wallet-et használom.