Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
kry
Válasz Shaikon kommentjére
2021. jan. 7. 13:11

Van :) 1500usd volt mondjuk 10 btc . Most kb 360k . És igen ,van aki elrakta és Hodl :)

hogy bírtad ki, hogy ne add el 10K körül? elfelejtetted, hogy van?! :D

Shaikon
Válasz kry kommentjére
2021. jan. 7. 15:34

hogy bírtad ki, hogy ne add el 10K körül? elfelejtetted, hogy van?! :D

Ragaszkodó típus vagyok :) Igazából van egy cél,amit annál a mennyiségnél ami van jó lenne elérni .persze nehéz megállni hogy ne kesseljen ki az ember .Van ismerős aki kimondottan a nyugdíjas éveire tartogatja . Persze ha eléri a célt instant cash out az pá :)

chaab
Válasz Dinicsek kommentjére
2021. jan. 7. 18:42

Nekem is 30 centről 10k. Majd a tető után 7 évvel jövök és mondom, hogy eladtam, sőt már előre látom shortolom is majd onnan :)

Ibiza
2021. jan. 7. 21:32

Wow Shaikon, nagy kiraly vagy!
Mennyinel cashoutolnal? Le a kalappal, hogy meg most se remeg meg a kezed... :)

Shaikon
Válasz Ibiza kommentjére
2021. jan. 7. 22:24

Wow Shaikon, nagy kiraly vagy!
Mennyinel cashoutolnal? Le a kalappal, hogy meg most se remeg meg a kezed... :)

Egy szóval se mondom ,hogy nem remeg meg a kezem :)
Olyan sok nincs ,hogy life changing mani legyen .Na jó 1 milla usd :) most majd 40k .Lehet ez a max és 1 hét alatt beesik 10k-ra megint .Ameddig nem élet halál az a pénz addig érdemes tartani .Mondjuk részvénnyel már égettem meg magam ,de ez ettől szép :)

Ibiza
2021. dec. 27. 14:23

Hol lehet binance carddal penzt kivenni Budapesten? Egy euros ATMet probaltam, de elutasitotta (utana Skrillel gond nelkul mukodott). Ez OTP-s euro ATM volt...

Admin
Válasz Ibiza kommentjére
2021. dec. 28. 11:40

Hol lehet binance carddal penzt kivenni Budapesten? Egy euros ATMet probaltam, de elutasitotta (utana Skrillel gond nelkul mukodott). Ez OTP-s euro ATM volt...

Szia! Az Euronet ATM elfogadta korábban. Talán próbáld meg azt.

PokiArc
2022. aug. 25. 1:12

Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy gondolatot ha bitcoinos tranzakciókkal szeretnétek pókerezni. A saját érdeketekben ne használjátok a blockchain.com walletet inkább! Full verifycated user vagyok, eleinte 7-8 alkalomig nem volt semmi gond, viszont most betoltam LTC-re 2x100$-t, igazából sokkal többet akartam mert a 3ik 100$os tranzakciót már el is utasították szerencsére. Nyilván kitalálták, hogy scam áldozata lettem (valaki feltörte a fiókom) ő szerintük. Kértek adatokat emailben meg képeket amit inkább nem is részletezek miket kértek, mert bohócot csináltak belőlem kb.... Ez volt 8 napja azóta semmi sem történt se válasz se semmi. A supportnak 5-6x írtam, időpazarlásnak kiváló volt, ugyanis semmit sem segítettek, sőt volt olyan, hogy elegánsan rám zárták a chatet nekik ez volt a help. Persze a apologize and a várják várjak duma az ment kiválóan. Letiltattam a kártyám és felkerestem a bankom, hogy segítsenek vissza vonni a tranzakciót, nem tudom volt-e értelme de majd kiderül. Szóval már több mint egy hete korlátozzák a pénzem indokolatlanul. Utána olvasgattam a neten rajtam kívül nagyon sokat jártak ugyan így, volt aki fél 1 év után sem látta a pénzét. Szóval mindenkinek azt javaslom, hogy ide soha ne fizessem be és ne használja a szolgáltatásaikat, mert ez nonszensz 2022ben. Hatha valakinek ez segít és nincs kedve ilyen kamu körökhöz, legyen szép napotok!

PokiArc
2022. szept. 1. 16:12

Valaki tudna ajanlani egy bitcoin walletet amit rendszeresen hasznal online pokerhez? Mert korbe neztem es nem nagyon talalok semmit.

asafderg
Válasz PokiArc kommentjére
2022. szept. 1. 17:17

Én az Atomic Wallet-et használom.

Élő ügyfélszolgálat