ez egy bónuszpromó volt Chryss...
egyébként nincs ilyen... befizetsz bwinre pl. szerdán reggel, teszel egy 120 ft-os fogadást délben, és este már szedheted is ki..
szóval nem kell parázni
Hát remélem Fejes hogy így van ahogy mondtad, mert ameddig nincs magyar bankja a MOneybookers-nek, addig elég rossz a kifizetés téma. Szóval remélem hogy úgy van ahogy mondod, hogy nem kell beforgatni a befizetett pénzt, ha valaki tudna erről többet mondani vagy alátámasztani, kérem írjon. Nah üdv
Jah hogy Chriyss Te egy fogdást sem kötöttél, úgy azé szerintem is más a helyzet. Úgy gondoltam befizetek bwinre egy x összeget, és egy kisseb y összeggel fogadok egy párat, úgy 1000 Ft értékben. Majd kiutalom a pénzt, bankszámlára. Lehet így csinálni? Másoknak tapasztalat???
Ui: Ha most igénylek Visa Electron OTP Junioros kártyát, de a Moneybookers regisztrációm nem az én nevemen van, akkor engedik kiutalni a kártyára a pénzt?
Ui: Ha most igénylek Visa Electron OTP Junioros kártyát, de a Moneybookers regisztrációm nem az én nevemen van, akkor engedik kiutalni a kártyára a pénzt?
át photoshopolod a nevet aztán kész, légy kreativ :D
át photoshopolod a nevet aztán kész, légy kreativ :D
Hát még mindig ez lenne a kérdésem, aki tud kérem segítsen, és ossza meg velünk hogy ebben a témában mit tapasztalt: Úgy gondoltam befizetek bwinre egy x összeget, és egy kisseb y összeggel fogadok egy párat, úgy 1000 Ft értékben. Majd kiutalom a pénzt, bankszámlára. Lehet így csinálni?
Október 18-án utaltam ki pénzt a moneybookersről, ma reggel érkezett meg az OTP-s számlámra, szinte egy forintot sem vontak le...
Hozzáadtam a kártyám az MB-s számlámhoz,le is vett x összeget!
Hova kell beírni ezt az összeget,sehol nem találom?Vagy annyi volt?
Október 18-án utaltam ki pénzt a moneybookersről, ma reggel érkezett meg az OTP-s számlámra, szinte egy forintot sem vontak le...