Október 18-án utaltam ki pénzt a moneybookersről, ma reggel érkezett meg az OTP-s számlámra, szinte egy forintot sem vontak le...
Október 18-án utaltam ki pénzt a moneybookersről, ma reggel érkezett meg az OTP-s számlámra, szinte egy forintot sem vontak le...
Tenyleg mennyi itt az atfutasi ido a kifizetesnel? Okt 22-en utaltattam Erstes szamlamra, de meg meg nem erkezett meg. Kezdjek reklamalni, vagy varjak meg egy keveset?
Tenyleg mennyi itt az atfutasi ido a kifizetesnel? Okt 22-en utaltattam Erstes szamlamra, de meg meg nem erkezett meg. Kezdjek reklamalni, vagy varjak meg egy keveset?
Kipróbáltam az otp junioros megoldást az előbb.
Ennek is ugyanannyi idő kell hogy megérkezzen a pénz mint a banki átutalásnál?
Az itt lévő limit mitől függ? Csak ~350 eurót engedett utalni.
Más:
elveszett egy visszautalásom, és már lassan 2 hete tökölnek vele. Újabb negatív következménye a magyar kapcsolat megszűnésének. Azt írták hogy meg kell vizsgálni minden bankot amin keresztül ment a pénz. Gondolom a nemzetközi átutalás miatt ez több idő. Még szerencse h csak egy 20-ast utaltam ki próbaképp.
Szépen csökken a $. :( Vasárnap kikértem MB-n egy jelentősebb összeget. Ezt nyilván már hétfő-kedd magasságában megkapja az OTP. Milyen árfolyamon fogja váltani? Azon amin akkor kéne amikor megkapták a tranzakciót, vagy azon ami akkor lesz amíg tökölnek vele?
Szépen csökken a $. :( Vasárnap kikértem MB-n egy jelentősebb összeget. Ezt nyilván már hétfő-kedd magasságában megkapja az OTP. Milyen árfolyamon fogja váltani? Azon amin akkor kéne amikor megkapták a tranzakciót, vagy azon ami akkor lesz amíg tökölnek vele?
Szerintem a MB vált (legalábbis, ha van egy kis eszük), csak nem tudom, hogy azonnal megindítják-e az utalást vagy várnak vele mondjuk 1 munkanapot.
Namégegyszer:Hogyan kell hitelesíteni a bankkártyát,amit hozzáadtam az MB-s számlámhoz?
Nem találom,h hová kell beírni az összeget,amit próbaként levont!