lion
Válasz tasek kommentjére
2008. okt. 28. 11:24

Október 18-án utaltam ki pénzt a moneybookersről, ma reggel érkezett meg az OTP-s számlámra, szinte egy forintot sem vontak le...

Hali

8k levonás megszünt?? nagyobb volt az összeg 8K-nál

myspan
Válasz tasek kommentjére
2008. okt. 28. 11:40

Október 18-án utaltam ki pénzt a moneybookersről, ma reggel érkezett meg az OTP-s számlámra, szinte egy forintot sem vontak le...

100 dollár alatt vagy felett utaltál ki? Egyébként én próbáltam a CIB-es VISA Classic kártyámra kiutalni 100 dollárt de azt irta hogy max 14 dollár x centet utalhatok ki a kártyára. Azóta se értem hogy jön ki ez a limit.

andree
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. okt. 28. 11:53

Tenyleg mennyi itt az atfutasi ido a kifizetesnel? Okt 22-en utaltattam Erstes szamlamra, de meg meg nem erkezett meg. Kezdjek reklamalni, vagy varjak meg egy keveset?

Nekem hétfő-csütörtök szokott a szokásos ügymenet lenni. Lehet az a baj, hogy 4 napos ünnep volt MO-n és nem ügyködtek az OTP-ben vagy más magyar bankban.

Kepees
2008. okt. 28. 11:54

Tenyleg mennyi itt az atfutasi ido a kifizetesnel? Okt 22-en utaltattam Erstes szamlamra, de meg meg nem erkezett meg. Kezdjek reklamalni, vagy varjak meg egy keveset?

Múlthét hétfőn kértem, ma érkezett meg (K&H-s számlára 8k minusszal).

rogan99
2008. okt. 28. 17:37

Kipróbáltam az otp junioros megoldást az előbb.
Ennek is ugyanannyi idő kell hogy megérkezzen a pénz mint a banki átutalásnál?

Az itt lévő limit mitől függ? Csak ~350 eurót engedett utalni.

Más:
elveszett egy visszautalásom, és már lassan 2 hete tökölnek vele. Újabb negatív következménye a magyar kapcsolat megszűnésének. Azt írták hogy meg kell vizsgálni minden bankot amin keresztül ment a pénz. Gondolom a nemzetközi átutalás miatt ez több idő. Még szerencse h csak egy 20-ast utaltam ki próbaképp.

andree
Válasz rogan99 kommentjére
2008. okt. 28. 21:00

Szépen csökken a $. :( Vasárnap kikértem MB-n egy jelentősebb összeget. Ezt nyilván már hétfő-kedd magasságában megkapja az OTP. Milyen árfolyamon fogja váltani? Azon amin akkor kéne amikor megkapták a tranzakciót, vagy azon ami akkor lesz amíg tökölnek vele?

titcar
Válasz andree kommentjére
2008. okt. 28. 21:03

Szépen csökken a $. :( Vasárnap kikértem MB-n egy jelentősebb összeget. Ezt nyilván már hétfő-kedd magasságában megkapja az OTP. Milyen árfolyamon fogja váltani? Azon amin akkor kéne amikor megkapták a tranzakciót, vagy azon ami akkor lesz amíg tökölnek vele?

opt-től mit vársz? :)

MScarn
Válasz andree kommentjére
2008. okt. 28. 21:24

Szerintem a MB vált (legalábbis, ha van egy kis eszük), csak nem tudom, hogy azonnal megindítják-e az utalást vagy várnak vele mondjuk 1 munkanapot.

andree
Válasz MScarn kommentjére
2008. okt. 28. 22:26

Szerintem a MB vált (legalábbis, ha van egy kis eszük), csak nem tudom, hogy azonnal megindítják-e az utalást vagy várnak vele mondjuk 1 munkanapot.

Tényleg ez logikus. Akkor lehet még a Commerzial/MB átváltotta 215-ön és elküldte az OTP-nek HUF-ba. Csak mert nem akarom végigrágni a körmöm minden nap, amikor nem jön reggel az SMS. :)

mijamoto
2008. okt. 29. 11:03

Namégegyszer:Hogyan kell hitelesíteni a bankkártyát,amit hozzáadtam az MB-s számlámhoz?
Nem találom,h hová kell beírni az összeget,amit próbaként levont!

Élő ügyfélszolgálat